Vad hände?

Som ni alla märkte så blev bloggen raderad i ca 2 veckor, men igår kontaktade jag blogg.se och sa att jag ville ha tillbaka den. Så nu är moonwood.blogg.se tillbaka! 
 
Hur aktiv den blir vet jag inte, vågar inte lova något som jag tidigare gjort. 
 
 

Uppdatering 2014-06-11

Hejsan!
En härlig badplats öppnar upp vid stranden utanför Fort Pinta, en ny butik med somriga kläder har kommit till Jorvik och ett nytt café öppnar i denna veckas uppdatering!

Badplats:
- Dags för bad! Sommaren är här och det är också Fort Pintas härliga badplats! På badplatsen kan du lägga dig ner på en filt på stranden eller sätta dig i en solstol och njuta av solen, beställa en god glass eller varför inte rida upp på en utav trampolinerna och hoppa i plurret med din häst?! Rid dit, ta på dig dina bästa sommarkläder och bada loss!

Tänk på att att inte skvätta för mycket på dina medbadare :)
Hoppa i vetja!

Hoppa i vetja!

Nytt café:
- Ett nytt café har även öppnat upp på stranden. Här kan du släcka törsten med en iskall glass eller en läskande kokosnötsdrink!

Ny butik:
- En ny butik har öppnat på stranden med finfina sommarkläder. Rid dit och kolla in de söta ballerinaskorna!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Tinkrarna

Så fina Tinkerhästar!
 
Äntligen är dem efterlängtade tinkrarna här. Även fast dom är otroligt vackra så kommer jag nog inte köpa någon, blev lite besviken på dem faktist. Med tanke på att starstable-teamet tydligen jobbat på dem ett tag, gjort en trailer, sneak peak bild m.m så hade jag hoppats att dem skulle vara lite mer "speciella", kanske ha en ny gångart, eller något? 
 
Men även fast jag inte är helt nöjd så är Tinkrarna jätte fina, speciellt palominon/isabellen. Om jag köper någon av dessa tre så blir det den eller den svarta. 
 
Har ni köpt en Tinker? Vilken isåfall? 

Träffar min bästa vän IRL!

Godmorgon! 

Jag lovade ju er att bloggen skulle bli aktiv igen så trots att jag måste springa till tåget om 15 minuter så slänger jag in ett inlägg här. Idag ska nämligen jag och min bästa vän Cassandra Southland shoppa tillsammans i stan och åka till Starstables kontor! Vi har länge pratat om att träffas och efter att ha behövt boka om ett par gånger så kommer vi äntligen  ses irl, aaaah. 
 
Så det kommer inga inlägg förän ikväll, i värsta fall inte förän imorrn men ett inlägg är bättre än inget hoppas jag! 
 
 Arkiv bild