Mina hästar

Firedream aka Fire 
 
 
 
 
JewelBeauty aka Poker
 
 
 
DarkMagic aka Pandora
 
Babyprince aka Baby
 
 
 
Lovepromise aka Brownie 
 
Midnightqueen aka Memory
 
 
Lovesong aka Valerie
 
 
 

Mr Franklin

Hej!
 
 
Kom precis hem från Firgrove  ^^
Red mest dit för att Baby inte varit där många gånger och kände att det var dags att han ska lära känna den lilla byn.
När vi kom fram stog jag och Mr Franklin och pratade om när bron till Södra Jorvik ska lagas. Han berättade att han inte hört någonting än vilket rådsmannen i Silvergladebyn inte heller hade.. Tycker verkligen att det är dags att bron lagas så att Jorvik kan återförenas .
 
 
 

Ponnygaloppen

Heej!
 
Ponnygaloppen var såå kul! Priset var 200 sc (400 nu när det är dubbel sc helg c;) Jag och Baby vann inget men hade minst lika kul som vinnaren. 
Har nog aldrig sätt liknande på Jorvik, ponnyer överallt, och det kom fler och fler, det var proppfullt i slutet.. xD Var i grupp med Alice Winterbell, Lova Silvernight och Siri Moonbear.
Lova Silvernight vann hela ponnygaloppen! ^^
 
Fick se några riktigt dåliga förlorare idag, dom var nog snäppet värre än mig. Men det var dom människorna som gjorde galoppen roligast, sånt hör lixom till!
 
Och för er ponny ägare som missade galoppen, det kommer många fler i framtiden! :)
 
 
 
 
 
 
Bra jobbat Hanna Riverson och Elizabeth Highstar som anordnade tävlingen! Och tack till Alice Winterbell som kom på hela ponnytävlings sidan. ^^
 
 

Tränat

Hej! ♥

Nu är BabyPrince färdig tränad för kvällens ponnygalopp, är riktigt nöjd med honom! Under träningen mötte jag Alice Shortbard som också ska delta ikväll så vi badade och tävlade för skojs skull (och för att det är bra träning) 
 
 
 
 
Kommentera om du kommer på ponnygaloppen ikväll :D
 
 
 

Utställningen

Vi vann tyvärr inte...
 

Baby var sjukt duktig men det fanns väl helt enkelt dom som var bättre :) Vinnaren blev Vendela
(kommer inte ihåg vad hon hette i efternamn men det lär dyka upp på Alice Winterbell's blogg snart ^^)
 
Men Baby och jag ska delta i Ponnygaloppen  19:00 idag, hoppas att lika många kommer som på utställningen. Det var söta ponnyer överallt, ni kan gissa om det såg kul ut när det kom folk med deras friserar och trodde att dom fick vara med..
 
 
 

Ponnyritt

Godmorgon!
 

Gick upp tidigt imorse för att hinna träna Baby innan utställningen vi ska delta i. När jag kom till Moorland träffade jag Olivia som också äger en jätte söt ponny, vi bestämde oss för att rida ut någonstans och så blev det! När vi red förbi Steve's Gård    där vi träffade Emelie som stog med sin ponny i paddocken,
vi frågade om hon ville hänga med oss och det ville hon. ^^
 
Vi fortsatt vår ritt och kom fram till Mill Hill of Will för att äta frukost, av en slump skulle Josefine och Tilde också det så vi åt och fortsatt sedan mot äppellunden allihop där vi tog kort och plockade äpplen. Vi avslutade våran Ponnyritt vid Valedale efter att vi varit uppe vid snön och bara pratat i stallet. ^^
 
Grymma tjejer!

Välkommen till min nya blogg!

Hej!
 
Det var sjukt länge sen jag bloggade.. Har varit hos en av mina gamla vänner, Herman och dom andra på Jorviks stall under sommaren. Ville inte komma tillbaka till Vingården men nu när skolan börjat hade jag inget val.
 
Mycket hände på Jorviks stall, som att jag hittade min nya ponny BabyPrince där. Kan lika gärna berätta hur det gick till nu. ^^
 
Jag och mina kompis Bella (ni som läst min gamla blogg vet vem det är..) var ute och red våra hästar utanför stallet tidigt på morgonen. När vi hade ridit i ungefär 2 timmar kom vi fram till något som liknade ett gammalt stall. Stallet visade sig vara i den bedrövade Dews gård. Vi gick av hästarna och började gå mot stallet.
När vi kom in i stallet blev vi båda helt chockade av det vi såg.. Alla fönster var trasiga, det låg glas på golvet, råttor kröp runt överallt och i en av boxarna var det blod.. Precis när vi skulle ut därifrån hör vi ett ljud från en av boxarna längre bort, vi gick närmare och fick syn på en smutsig ponny som stog i ett hörn av boxen.
 
Vi ringde Linda som kom med en transport och tog med ponnyn tillbaka till farmen där jag fick rida in och sköta om den. Idag bor ponnyn BabyPrince med mig, Fire, Magic och Jewel i Vingården och är helt återställd.