Mitt pris!

Trodde att vinnarens pris skulle vara samma sak som varje år, en hoppsadel från Glada Flundran och ett matchande träns, så när jag gick iväg till Silverglade Byn för att hämta upp mitt pris från posten så fick jag mig en riktig överraaskning! 
 
"Grattis Britney! 
I år är The Golden Riding Camps pris ett helt år av 
kläder & utrustning från våra sponsorer Glada Flundran & Skutan.
Du kommer få ett paket av saker du själv väljer ut varje månad! 
 
MVH 
The Golden Riding Camp"
 
 
Vill ni att jag ska göra ett inlägg om vad jag fick? :)

Hoppnings tävlingen och slutet av lägret!

Hej! 

Nu har jag precis kommit hem till Vingården efter lägret hela den här veckan, och även fast jag haft jätte kul med Poker och mina vänner så har jag längtat hem! 
 
Redan när jag vaknade så var alla i full gång med att förbereda sig och sina hästar till hoppningen senare på eftermiddan. När jag gick till ute-stallet runt klockan åtta så stod Poker fortfarande och sov, haha! Försökte att inte stressa lika mycket som alla andra för både min och Pokers skull. 
När han hade vaknat till så fick han sin hö & kraftfoder sen gick vi ut och värmde upp lite innan vi återigen, lastade transporterna och åkte iväg till ridhuset. Den här gången hade vi med oss våran bagage. Vi sa hejdå till alla lärarna på lägret och åkte iväg.
 
 
Jag var väldigt osäker när vi kom till ridhuset och jag kollade på när dem andra hoppade, alla hade blivit jätte duktiga! Jag och Poker var ekipage 8 och alltså näst sist. Poker var fantastisk när vi hoppade! Han hoppade alla hinder och rev inte en ända gång, long story short.. Vi vann hela tävlingen! 

Åsikts inlägg - "Kändisar"

Jag vet att alla mer eller mindre redan skrivit ett inlägg om detta, men ett till lär inte skada..

Nu för tiden har någon, som jag iallafall inte tycker är den skarpaste kniven i lådan kommit på att man inte är känd, utan "igenkänd" på starstable. Jag håller inte med. Om vi säger att Kerstin har 100 vänner på Starstable, då kommer hon bli igenkänd av 100 personer när dom ser henne, men om vi säger att 100 personer läser Kerstins blogg och gillar det hon skriver och gör så är hon då mer eller mindre känd.
 
Jag ska försöka utveckla det lite mer.. Ingen på Starstable har fans för att den spelar själva spelet. Det är oftast för att personen har en blogg, en Youtube kanal med populära videor och serier eller redigerar väldigt fint och är känd för det.
 
Själv tror jag att ordet "igenkänd" kom från en väldigt okänd person. Och jag hoppas att ni förstår och respekterar att det här bara var min åsikt och alltså inte fakta och inget att ta personligt! 
 
 
 
 

Charlie

Efter att jag sålde Pepper och Coco så har jag fått mycket tid över då Fire inte tränas längre precis som Pandora som är färdigt utbildad. Baby står mest i stallet och äter, vilket förklarar varför han blivit så runt på den senaste tiden.. Har då fortfarande Middy & Poker men jag är reda att ta an ännu en häst. 
 
Så jag har varit och kollat på hästar, tänkte i början köpa en till arab men det kommer nog inte bli så längre. Jag var nämligen i Firgrove där jag fastnade för en Morgan häst vid namn Charlie. 
 
 
MiniHoof aka Charlie är en liten hingst på bara 2 år och är importerad från Kentucky, USA. Han håller på att bli inriden av Felicity just nu och enligt henne, hans gamla ägare och ryttare som frivilligt ville hjälpa till med inridningen så är han riktigt svår att jobba med, alltså helt perfekt för mig som vill ha en utmaning! 
 
Jag ska börja träffa honom oftare och börja provrida honom när han är inriden. Att jag tänker köpa honom är säkert, när är den ändra frågan.. 
 
Vad tycker ni om Charlie? Tar jag rätt beslut? 

Pokers högsta hinder!

Hej! 

Idag började vi dagen med att alla i klassen red in i Västkobbens och åt frukost i caféet innan vi lasta hästarna i 5 transporter för 2 hästar och åkte iväg till ridhuset för att hoppa högre hinder än vad vi brukar. 
 
Självaste Reed Kessler höll i dagens lektion. Jag och hon har blivit bra vänner så jag trodde att hon inte skulle vara lika stäng mot mig som hon var med alla andra, men så var det inte! När vi travat runt banan och gjort olika uppvärmnings övningar med hästarna så skulle vi börja hoppa. 
Poker var lätt att samarbeta med idag och han hoppade bättre än någonsin, David, häst-tränaren som Poker var hos har verkligen gjort ett toppen jobb med honom! 
 
 
Poker har aldrig hoppat ett hinder som är över 1.20 m men det ville Reed ändra på idag.. Hon ställde upp 4 hinder framför varandra utanför Ridhuset, det första va 1 m och det fjärde hindret var 1,40 m och hon ville att vi skulle hoppa alla hinder i rad. 
 
Han rev från ganska ofta och vägrade hoppa det sista hindret men när vi använde Reeds häst Mika som draghjälp så hoppade han alla 4 hinder helt utan problem! Efter att ha hoppat alla hinder två gånger så testade vi en gång utan Mika och det funkade precis lika bra, är så stolkt över Poker. ^^   
 
Hur högt brukar ni hoppa?

Ferdinans Hästmarknad!

Hejsan!
Tre nya vackra hästar har kommit till Skördebygden. Du hittar dessa ståtliga springare på Ferdinand och Eddies hästmarknad, en ny kringresande marknad som just nu befinner sig på arenan vid Jorvikstallet.

Nya hästar:
- Tre underbara hästar har kommit till hästmarknaden i Jarlaheim, två ståtliga Frisiska sporthästar och en vacker Andalusier!

Vackra hästar!
Vackra hästar!

Hästmarknad:
- Ferdinand och Eddie driver en hästmarknad som de reser runt med på Jorvik. Just nu så har de anlänt till Jorvikstallet i Jarlaheim och slagit upp marknaden på arenan. Passa på att rida dit och kolla in den innan de reser vidare! 

Nya uppdrag:
- Det kan vara slitigt att jobba på en hästmarknad, saker och ting går sönder när man är ute på vägarna och det är mycket som ska pysslas med. Rid till Hästmarknaden och se om du kan hjälpa Ferdinand och Eddie att landa i Skördebygden.

Ny butik:
- En ny butik med både kläder och utrustning har kommit till Ferdinands hästmarknad i Jorvikstallet.

Ferdinands hästmarknad.
Ferdinands hästmarknad.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

.

Hej, förlåt för att jag inte bloggade idag. Anledningen till det är att det hände massa saker irl, men imorgon är bloggen tillbaka precis som vanligt så kom tillbaka då! 
 
Ses ♥

Jasper

Vi fick tillåtelse att rida längre ut i Gyllenåsarnas Dal idag själva vilket vi inte fått tidigare så jag sprang in i ute-stallet där Poker stod och väntade på mig. 
 
Jag ryktade honom så att hans svarta päls blänkte och gav honom en morot. När jag skulle tränsa honom så höjde han huvudet vilket han inte brukar göra, och med tanke på att jag är ganska kort så fick jag hämta en pall att stå på för att kunna sätta på hans träns. Resten gick bra! 
 
I början visste jag inte vart jag egentligen skulle rida men fick höra att några i min klass skulle till Jaspers gård med sina hästar så jag fick hänga på dit. Jag brukar inte galoppera så ofta när jag rider Poker men när alla andra stack iväg från mig så blev det full galopp nästan hela vägen till Jasper. 
 
 
När vi kom fram så lät vi hästarna gå lösa på gården vilket Jasper tyckte var ok men var riktigt dumt då Lisas ponny Milky sprang iväg. Som tur är fick vi tag på honom innan han kom upp till vargarna, det kunde ha slutat så som det gjorde med min gamla häst Angel.. 
 
Poker iallafall älskade vattenspridaren vid pumporna och verkade inte orka springa iväg, haha! 

Synas på Moonwood!

Det finns allt för många jätte bra bloggar som förtjänar fler läsare så nu får 3 av er chansen att synas här!
 
Anledningen till att jag gör detta är för att jag kommer ihåg när jag bloggade hela tiden, och bara hade runt 15 läsare per dag. Och idag finns det många bra bloggar som förtjänar att synas mer, när folk med runt 200 besökare per dag knappt uppdaterar..(syftar på mig själv)
 
Allt du måste göra för att delta är att kommentera din bloggs namn (OBS bara sso bloggar) och kopiera "bilden" ovan och lägga ut den på din blogg för att säga att du är med och deltar. Jag kommer att börja läsa alla anmälda bloggar och väljer ut 3 vinnare den 10:e April! 
 
För att vinna så måste din blogg vara väl uppdaterad, ha bra inlägg och fina bilder. Det är iallfall det jag vill att en blogg ska ha för att jag ska läsa den.
 
Lycka till! 

Första lektionen

Sitter just nu i Pokers box och skriver. Vi hade precis våran första ridlektion på lägret! 
 
Dagens lektion var mest för att Carin ska kunna se på vilken nivå alla ligger på, så vi hade bara från 50 cm - 1 m idag. Poker var jätte duktig och verkade ha jätte kul när vi hoppade, dock hade vi lite problem i slutet då han inte går att kontrollera efter att man hoppat ett hinder så det ska vi jobba mycket på under veckan. 
 
 
Idag ska bloggen få en ny design btw! Tycker att den nuvarande designen har blivit lite tråkig då jag haft den ett bra tag nu, sen i Januari om jag minns rätt. 

Badasses

Godmorgon!
 
Har precis smygit tillbaka in i vandrar hemmet med Gill. Vi sov nämligen uppe vid grottan mittemot stallet hela natten. Det var sjukt kul!
 
Gill tog med hennes mac så vi satt och kollade på serier så som Pretty little liars, omg Ezra!! Annars gjorde vi inte så mycket förutom att prata, kolla på serier och tjocka oss, haha! Nu är klockan sju och alla sover som tur är, om någon fick reda på att vi smög iväg så skulle jag och Gill bli hemskickade från lägret direkt.
 
 
Nu ska jag försöka sova lite innan det är dags att gå ut till stallet och rida. Hoppas att ni får en underbar dag

Söta fans ♥

Stod vid stallet med Poker när 4 supersöta fans kommer fram till mig!
 
 
Ni gjorde verkligen min dag tjejer, tack ♥

Hoppnings läger

Under hela den här veckan ska jag och min klass i Jorvik Riding Academy vara i ett hoppnings ridläger i Gyllenåsarnas Dal!
 
Snacka om att det kostade skortan för att få anmäla sig till lägret, men det är det värt. Av vad jag fått höra av Reed Kessler som själv gått på lägret (!!!) så är det ett av Jorviks bästa ridläger.
Under veckan ska vi hålla på med hoppning, och på fredag hålls det i en stor hoppnings tävling där alla som var med i lägret får delta, det har varit en tradition sen The Golden Riding Camp grundades i 1984.
Även fast det kommer bli otroligt kul under veckan så är reglerna väldigt trista. Man får inte vara utanför stallområdet efter 21:00 och man får aldrig under några omständigheter rida längre ut än Västkobbens Fiskeby. Anledningen till det säger ingen.. Och alla fick bara ta med sig en häst, ni kan nog gissa vem jag valde? Poker såklart! (Poker är Jewels nya smeknamn)
 
Detta har jag inte berättat men Poker var utlånad till en häst-tränare i Jorvik City de senaste 2 månaderna så jag är otroligt taggad på att se om det blivit några resultat med hans hoppning! 
 
 
Nu ska jag och Gill till byn för att köpa godis och annat gott för att äta ikväll, ses!
 

Grillning med Elin

Hej! 
Jag tror att ni missförstod det senaste inlägget, jag menade att jag bloggen stannar, alltså att jag fortsätter blogga. 
 
Imorse stötte jag på min vän Elin Moonwood som jag inte träffat på ett bra tag, så vi bestämde oss för att rida och grilla utanför grinden till Södra Skördebygden! Fire reds för första gången sen han kommit hem från sin semester med flocken. Han var jätte pigg och höll nästan på att kasta av mig när vi red genom Gröndal för att komma till Världshuset, men allt gick bra annars! 
 
Vi pratade om våra fina efternamn och hur kul det vore om alla moonwoods kunde träffas någon gång, hah! Efter grillningen så gick vi ner till vattnet och fortsatt prata om allt möjligt. 
 

So..

Vill börja med att säga att nästa gång jag ser en kommentar om vad jag inte borde skriva på bloggen, eller hänga ut folk eller whatever så kommer den IP adressen blockas DIREKT. 
 
Jag överreagerade och var riktigt pissed off när jag skrev det förra inlägget, men tack för alla söta kommentarer
Bloggen stannar, tror jag men ni måste förstå och acceptera att jag skriver vad jag vill på den här bloggen och era onödiga negativa kommentarer som jag inte bryr mig om kommer inte att ändra på det :s 

Slutar blogga

Bye. 
 
Orkar inte ha en blogg där jag inte äns får skriva vad jag vill utan att folk ska komma och säga åt mig? Vem fan tror ni att ni är? Och btw så tänker jag skaffa en irl blogg och sluta blogga om ett spel like wtf? 
 
 

Förstörd uteritt med Gill...

Godmorgon! 

Imorse kom jag och Gill på att det var evigheter sen vi var på en uteritt tillsammans så vi sadlade på våra ponnyer, Wilde & Baby och red ut till Valedale. 
 
Först tänkte vi rida genom Hollow woods dit men valde att åka upp till Mario och rida ner därifrån. Väl i Valedale åt vi varsin bulle och red sedan vidare upp till Mill Hill of Will där, vi träffade på en av de äckligaste människorna jag någonsin mött. 
 
 
Denna person, Ashley om det var så hon hette? Börja säga att våra ponnyer är fula och massa annat jag helst inte vill säga här. Long story short, hon hämta sin kompis som trodde att det var vi som hade attackerat Ashley och det blev kaos. En taskigare person har jag aldrig träffat ärligt talat. Hon kallade mig, gill, juli, allpuff OCH hennes egen komps för en hora och massa annat. 
 
 
Hur gammal kan hon ha varit? 11? 12? Hur kan en liten tjej äns kunna sånna ord?! Man beter sig inte så mot folk, speciellt sånna som inte gjort en något fel! Och den ända anledningen till att jag bloggar om det här tråkiga som hände är för att jag är trött på att få allting att se så perfekt ut i bloggen. Istället för att ljuga och säga att vi hade en rolig uteritt så berättar jag istället exakt vad som hände. 
 
Tack till Juli och Alicia iallafall som hjälpte till! :) 
 

Middy photoshot

Middy är helt klart mitt bästa hästköp och även kanske min favorit häst! Inte bara för att man får jätte fina bilder med henne.. 
 
 
 
 
Vilken bild tycker ni är finast av dessa 3? Själv älskar jag allihop men om jag var tvungen att välja så skulle det vara den första bilden! Kommentera ^^ 

...

Last Friday night
Yeah, we had a taco-night
And we drank to many shots
Think we played games but i forgot 
 
 
Ja, vad gjorde ni då? :D 

Sen lunch

Just nu håller männen från flyttfirman på att ta in alla mina saker i godset medan jag för första gången äter på Karl's nya resturang och jag måste säga att maten va jätte god! 
 
Senare idag ska jag åka med transports och hämta upp Fire från herdarna. Han har ju bott med en flock hästar sen han var med om en olycka med hans gamla ridskötare och skadade ryggen allvarligt. Nu mår han mycket bättre men är inte helt återställd. 
 
 
Nu ska jag äta klart och sedan gå ner till stallet, har mycket att fixa med boxarna och sedan säga till alla att jag är tillbaka. Ciao ^^ 

Flyttat

Nu är jag tillbaka i Vingården! 
 
Efter att min tanten som tidigare bodde i den lilla huset jag köpte i Firgrove ljugit för mig och inte berättat att det finns sprickor i taket så blev jag riktigt arg och hotade med att stämma henne, dock gick hon med på att köpa tillbaka huset, 80% billigare men det var lika bra det.. 
 
Nu har jag flyttat in i Godset i Vingården, vilket Baronessan blev riktigt glad över! Hon ville aldrig att jag skulle flytta till Skördebygden förra året och gjorde allt för att stoppa det men ni vet ju hur det slutade. 
 
 
Äntligen har jag tillgång till Ridhus, paddock, bra rid&hopp vägar, galoppbana och mycket mer! Känns som att Vingården har allt, till och med en resturang på godsets tak nu! 

Brit dissar

Det här med att Dissa och Hissa har ju inte riktigt funkat så nu kör vi "Brit dissar" varje vecka då jag ofta har starka osikter om saker jag hatar. :) 
 
Hoes aka folk som iggar i klubbchatt eller annan chatt: 
Haha nämen har redan fått höra att jag borde sluta svära på bloggen men men.. Vi alla har någon gång känt oss iggade i klubb chatt eller i andra sammanhang men det värsta är när det ser ut som att folk iggar med avsikt. Så som, jag loggar in, skriver Hej i chatten och två svarar, en minut senare loggar en annan tjej in och då vaknar alla till liv "ÅH ELLA" "HEJ ELLA" "ELLSTAH". Ingen heter Ella men jag ska som sagt nt hänga ut folk och blablabla.. ;_; 
 
 
Starstables senaste kläder och smink mm: 
Wtf, like wtf?! Hatar verkligen alla kläder som lagts till i spelet. Syftar då på "emo/punk" kläderna, sminket och håren men även det där cupcake setet, vad fan var det där?! Visst det finns säkert folk som älskar kläderna och det men jag är inte en av dom tyvärr. Dock måste jag säga att det är jätte bra att man kan ha olika stilar i spelet vilket man inte kan överallt. 
 
 
 
Det var allt jag hade att dissa för denna vecka, hihi :D 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdaterade caféer

Under dagens uppdatering så förbättrades caféerna i Skördebygden (vet inte om det gäller alla caféer) 
 
 
Älskar hur det blev! Det känns lite franskt på något sätt och känner ni mig så vet ni att jag älskar allt som är franskt. Annars så har den här uppdateringen varit bra, förutom kläderna men dem fixade äntligen "problemet" när man ska köpa en häst och råkar köpa en annan genom att det zoomas in på hästen du ska ha när du klickar på den! 
 
 

Hjälp Karl Franz af Silvergaffel! 2014-03-12

Hejsan!
I veckans uppdatering får du hjälpa Baronessans avlägsna släkting Karl Franz af Silvergaffel att förverkliga sin dröm!

Nya uppdrag:
- Vingården har länge saknat en ordentlig restaurang som lever upp till Jorvikbornas höga förväntningar. Men nu behöver de inte vänta längre! Baronessans släkting Karl Franz af Silvergaffel har stora planer och tänker öppna en storslagen restaurang på toppen av Vingårdens gods. Rid och prata med Baronessan och se om du kan hjälpa till med något!

Nya kläder:
- Nya svängiga kläder finns nu i butikerna på torget i Jarlaheim. Dessa kläder tillhör det nya swag-setet, rid dit och kolla in dem!
 
Coola kläder för coola ryttare!
Coola kläder för coola ryttare!

Nytt smink:
- Sväng förbi skönhetssalongen Heavy Metal Scissors i Jarlaheim och kolla in det nya fin-fina sminket som har kommit till salongen! På grund av en bugg kunde en del spelare köpa det redan förra veckan men nu finns det tillgängligt för alla.

Levla dina nya hästar:
- Med många hästar i stallet blir det många timmar i ridspåren, men nu har XP:n för varje tävling ökat och det går nu tre gånger så snabbt att levla upp dina nya hästar!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


Tror ni jag driver?

Tror ni ärligt talat att jag driver när jag säger att jag kommer att anmäla er om ni låtsas vara jag på någons blogg? Det gör jag inte, det där kallas identitets stöld och jag orkar inte med små 10 åringar som låtsas vara jag på folks bloggar, det ända jag kan göra är att sluta kommentera bloggar på andra bloggportaler än blogg.se då jag kan skicka signerat där. 
 
Jag har fått nog, och jag varnade personen som gjorde detta mer än en gång. Jag skiter i hur man har det irl, skaffa hjälp om du har det så svårt och sluta låtsas vara jag. 

Ponny aktivitet

Godmorgon ♥

Som jag sa så har jag löst problemet med Harold och kommer berätta om det senare så för att få tankarna på annat gick jag & Baby på Cassandra Southland från Shady Pearls ponny aktivitet! (Som jag kom tillbaka till för er som inte förstått det cx)
 
Aktivitetens "Tema" var våren så vi möttes vid Stein, red ner till Paddock ön där vi hade picknick bakom ett hus där. När vi ätit klart så hoppade vi på ponnyerna och red vidare till Circusen och den Övergivna bondgården där vi lekte olika lekar, det var jättekul! ^^
 

La familia ♥

 

Frukost

Godmorgon!
 
Har löst problemet med Baby för tillfället så det är ur världen, för tillfället som sagt.. Idag gar jag ganska mycket att göra. Bland annat så har jag märkt att det är massa hål i taket på mitt hus, samt masa andra fel så jag ska prata med kvinnan jag köpte huset av för jag tänker verkligen inte bo kvar där!
 
 
 

Harold..

Fick ju reda på att det var Harold, mannen som byggde staketet mellan södra & norra skördebygden är Baby's "riktiga" ägare. Och efter allt han gjort (läs gamla inlägg under katogerin BabyPrince) så bestämde jag mig för att ta med Baby till hans gård..
 
 
När vi kom fram så såg vi inte en ända människa förutom en butiks ägare, jag frågade om han vet vart Harolds hus är och han berättade vart, "Varför vill du veta vart Harold bor? Han är inte precis populär här.." sa han och då fick jag förklara hur det ligger till sen fortsätta till Harold.
Väl vid hans hus så gick jag av Baby och knackade på, efter att ha väntat utanför hans dörr i 15 minuter så insåg jag att han antingen inte är hemma eller att han undviker mig så jag red hemåt..
 
Så nyss när jag kollade min brevlåda såg jag att jag hade fått ett brev av honom:
 
"Om du tror att du kommer få behålla min ponny Shimmer så har du fel. Jag har skickat in en anmälan och jag tror att polisen är påväg till ditt stall för att hämta tillbaka honom redan nu."
 
Vad ska jag ta mig till?!

Bad Poniesm m.m

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggat men det ska det bli ändring på! Som ni vet lämnade jag ju Shady Pearls och tänkte vara klubblös ett tag men joinade Gill & Steffs klubb Bad Ponies istället. ^^ 
 
Klubben är bra, alla är trevliga så jag tror att jag kommer stanna i Bad Ponies ett bra tag nu, det är ju bra stämmning, ingen kallar mig Britney 2 och jag kan mobba lilla Gill haha!
 
 
Annars har det inte hänt så mycket på den senaste tiden!