Designen klar

Hej! 
 
Är det bara jag som tycker att 2014 har gått otroligt fort? Känns verkligen som att det var sommar igår. Tänkte göra ett inlägg som sammanfattar året men rent bloggmässigt har det varit en katastof, hehe. Har raderat och tagit tillbaka gånger minst fem gånger under de senaste månadern.. Har iallafall satt upp blogg-mål inför 2015, bland annat att börja med bloggtävlingar och utlottningar där ni kan vinna Starcoins. Är peppad inför hur bloggen ska bli! 
 
Just nu är jag med i Moa Winterland & Jaquelin Sunwight's klubb Metal Wings. Trivs jätte bra i klubben just för att det är mest "realistiska" lektioner och tävlingar, och efter att ha varit klubblös ett bra tag så har jag verkligen saknat en klubbchatt om alltid blinkar. 
Bilden nedan är från dressyr lektionen idag inför klubbtävlingen på Söndag. Har inte anmält mig till tävlingen än men om jag skulle göra det kommer Memory bli hästen jag rider och inte Poker (hästen på bilden)  då han verkligen inte är någon dressyr häst. 
 
     
 
Har äntligen fixat in headern och en profilbild till den nya designen. Tyvärr blev headerns kvalité jätte dålig på bloggen av någon anledning, vet inte om jag kommer ha kvar den här designen länge till men just nu ser det väl "ok" ut tycker jag. 

Julen är här!

God jul! 

Tror inte någon sitter och läser bloggar på julafton men ville bara säga god jul. Hoppas ni har en mysig dag med era vänner och familj och får allting ni önskat er. 
 
      
Idag kommer det inte bli några inlägg och troligen inte imorgon heller men efter det ska jag verkligen ta tag i bloggen. Som ni ser så är den nya designen i full gång, dock är jag inte klar med den och har därför en random bild på mig och Poker som header medan jag håller på med den riktiga. 
 
 

3 years later

Läste precis Alli's blogg där hon skrev att hennes karaktär "fyllt" 3 år och kom på att min också mst ha gjort det. Visst hade jag rätt, den 22 December för 3 år sen blev jag Star Rider för första gången, därför gissar jag att jag skapade Britney Moonwood runt den 8:e December 2011, gud vad länge jag har spelat kom jag på.. 
 
Hittade Starstable genom min irl vän Gloria Slowwater. Har skrivit om hur jag hittade spelet ca 5 gånger så jag tänker inte göra det igen, hahahah. Ibland undrar jag verkligen hur jag hade varit som person om jag aldrig hittat sso. Eftersom att man "träffat" så många olika personer man lärt sig saker av, vissa är jag fortfarande vän med medan andra är long gone. 
 
Den här bilden måste vara från Januarir-Februari 2012 och är tagen utan en av mina bästa vänner, Gillian Bluestar. Check out my fabulous outfit..
 
Under min speltid har jag haft ca 10 olika bloggar som jag lagt ner efter några dagar så den här har verkligen slagit rekord även fast jag raderat bloggen och ljugit för blogg.se för att dem ska fixa tillbaka den, hehe.. 
Moonwood.blogg.se hade jag nog också raderat om det inte hade varit för Alice Winterbell's ponnytrav som jag vann förra året, priset var valfritt (förutom sc och sånt) så som den giriga jäveln jag är så ville jag ha en permanent blogglänk på hennes blogg och på bara några minuter hade min statestik höjts. 
 
No idea om det är den ponnytraven men det var den ända bilden jag hittade nu..
 
 
 
 
 

Justja jag har en blogg

HAHAHAH ignorera min orre rubrik.. 
 
Idag fick jag äntligen jullov så jag kommer ha lite mer tid för bloggen. Nu märkte jag att det lät som att jag är en sån som pluggar och grejer.. Designen ska göras om, IGEN då jag fortfarande inte är nöjd och det kommer bli en 2.0 version av bloggen med andra sorters inlägg än dom jag kört med sen 2013. 
 
Måste bara skriva en liten kommentar angånde Starstable's små tekniska problem. Ja, det är inte deras fel och ja jag vet att dem har jobbat i hela dygn för att lösa problemet men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser kommentarer på Facebook "Sluta tjata på Starstable dom har jobbat hela natten FÖR OSS :(" Ja indirekt kanske men lilla boo Starstable är deras jobb, dem förlorar pengar på att hemsidan är nere så tyvärr har det väldigt lite med att vi ska få spela att göra.. Just min åsikt. 
Har inte kunnat skriva inlägg pga detta då jag inte kom in på spelet och när jag väl gjorde det så hade jag inte någon spel lust. 
 
 
 
 

Gamla serier

Ni som följt min blogg länge kommer kanske ihåg min serie "Twist" med Poker som "huvudperson"? Det verkade iallafall som om den uppskattades av många, därför fortsatt jag göra serier tills det blev för mycket i skolan och jag inte hann med det längre. 
 
Här är iallafall Twist "jul special" från förra året! 
 
Om det var en grej jag fick ändra förutom den dåliga kvalitén så skulle det vara att skippa svär orden..