Dressyr med Magic

Hej!
 
Red till Valedale paddocken med Magic för att köra lite dressyr, men "lite" blev det inte utan vi blev kvar där i ca 2½ timmar. Det var ju så länge sen jag hade ett ordentligt dressyrpass med Magic så det var på tiden, alla mina hästar måste vara i form när vi ska flytta! 
Dressyrpasset gick iallafall jätte bra, Magic rörde sig felfritt och allt gick som tänkt. Det känns som att man flyger när man sitter på henne. Ångrar inte att jag köpte henne i en sekund! ^^
 
 
Men vad det har blivit kallt uppe i Valedale, smart av mig att ta kjol..
 

Dressyren

Hej!

Ponny dressyren gick jätte bra. Alla var sjukt duktiga! På första plats kom Maggie Westbridge, Nellie Silverbell kom på andra plats och Josefine Slowbard kom trea ^^ 
Kommer lägga ut era diplom senare när alla är klara
MAGGIES BLOGG
NELLIES BLOGG
Anledningen till att Josefine inte fick en länkning är för att hon inte har någon blogg.
 
 
 

Another Moonwood

Hej hej ♥

Lärde känna Elin Moonwood idag och vi har mycket mer gemensamt än efternamnet moonwood hehe c;
Elin har också en ponny och brukar också tävla i ponnyloppet precis som jag, vi tävlade på skoj och pratade om södra jorvik, tävlings outfits och mycket annat!
 
 
Nu måste jag till vingården och fixa till mig inför ponnydressyren! Hoppas verkligen att många kommer, det blir mycket roligare då men men.. Man kan inte begära för mycket!
 
 
Älskar när folk bara kommer fram och säger hej, det gör min dag så kom fram och hälsa jag bits inte ;)
 
 
 

Planer inför flytten

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har haft fullt upp med att planera min flytt till Södra Jorvik, permanent. När jag och Firedream ska rida in i södra Jorvik tillsammans så ska allting vara klart därför har jag jobbat dag och natt. 
James var ovanligt vänlig när jag bad honom om flyttkartonger, jag fick några direkt. Han måste vara glad över att han slipper mig nu hehe.. Imorgon ska jag skriva på papper för att köpa ett hus, kommer inte avslöja vart än men jag kan berätta att jag inte kommer bo själv.
Planen är att mina möbler och andra saker till huset ska skickas via båt först, sedan mina kläder och sist så ska Baby, Magic och Jewel åka till Jorviks stall med båt så att dom är där när jag och Fire kommer fram.
 
Längtar verkligen!
 
Ska du flytta till södra jorvik? Kommentera! :D
 
 

Södra jorvik

SSO la ut dessa bilder på deras facebook sida!
 
 
Det här måste betyda att dom är ganska klara och att trästockarna som finns lite överallt kan vara dom vi ska laga bron med!

Onsdags uppdrateringen

Stallhjälpen!

2013-09-25

Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjäplen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!

Stallhjälpen!
Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagomt till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Ponny Dressyr

                                     Ska hålla i en dressyr tävling, för ponnyer på Lördag 28/09
                                        Var? I Vingårdens Paddock
                                        Tid? 17:00
                                        Kläder? Dressyrhatt och ridstövlar är det ända kravet.
                                        Utrustning? Inga western sadel eller träns, resten är valfritt
                                        Priser? 1. Länkning, header, ett diplom och en namn skyllt.
 
                                                    2. Ett diplom och en namn skyllt.
                                                    3. Ett diplom
                                        Övrigt: Prisutdelningen kommer hållas i Vingårdens trägård.
 
                                                            Hoppas att du kan komma
 
                                                   

Valedale sjön

Hej!
 
Red ut till Valedale sjön igår kväll med Baby, vi har inte varit där många gånger utan att tävla men igår så badade vi mest. ^^
Idag har jag inga stora planer, ska eventuellt på ponny dressyr 19:00 och fortsätta köra ponny loppet för att vi ska behålla vår första plats på bäst någonsin listan.
 
 
Funderar på att campa med några tjejer från klubben nästa helg, det var så länge sen jag gjorde det och det blir dubbelt så kul med ponnyer som sällskap. :D
 
 
 

Pink Hooves Girls

Gick med i Lorena Starwoods ponny klubb idag. Klubben är perfekt för mig som älskar ponnyer! ^^
Idag jag, Lorena och Annalisa till ridhuset för att hoppa och tävla på skoj med våra ponnyer. För Lorenas BabyCake var det första gången att tävla.
 
Tycker att du borde gå med om du har en ponny som du satsar på, mejla Lorena Starwood vid intresse ♥
 
Blev riktigt nöjd med den här bilden!

Cirkus

Red till Ydris cirkus för att träna med Baby. När jag red ut från Vingården träffa jag Judy som kom från SilverGladeByn. Hon undrade vart jag skulle och när jag sa att jag skulle till cirkusen så sa hon åt mig att låta bli att rida dit när det har blivit mörkt. Jag tyckte att hon bara var löjlig och struntade i vad hon sa.. 
 
När jag kom fram så stog inte Ydris och hans narr utanför med deras vagn som dem alltid gör. Jag började tänka att Judy hade rätt och var påväg att vända hemåt men bestämde mig för att gå in i cirkus tältet ändå, vad är det värsta som kan hända? Tänkte jag och gick in. 
 
När vi kom in betedde sig Baby jätte konstigt. Han vägrade röra sig från ingången. Till slut fick jag igång honom men så började han tvärstanna, det var ingen idé att vara där om Baby helt klart inte vill det. Baby började trava mot utgången när jag  hör ett skratt. 
 
Jag kollade bakom mig och såg hur några männ, klädda i långa rockar som även döljer deras ansikten satt i publiken och iaktog mig. Det kändes som att dom hade någon kontroll över Baby för han började skritta åt deras håll, jag försökte få honom att vända med inget fungerade, något var inte rätt...
 
 
Dom bara skrattade och jag fick nog "VAD VILL NI" skrek jag och märkte att min röst darrade. En av männen ställde sig upp och slutade skratta. "Jag kommer ta tillbaka vad som är mitt" sa han och försvann blixt snabbt. Baby började stegra och sprang fort ut ur tältet.
 

Vad menar han med "Jag kommer ta tillbaka vad som är mitt"?!
 
 
 
 
 

Satsa på min ponny?

Hej ♥
Som ni ser har jag lite problem med min nya design med det ska fixas under helgen.
 
Jag har länge tänkt på att göra min blogg till en "ponny blogg" där jag bara bloggar om BabyPrince och inte lika mycket om dom andra hästarna. Mins serie Twist skulle fortfarande ha Jewel som huvudroll.
 
Vad tycker ni? Kommentera :3

Level 15

Äntligen är jag på level 15 *-*
 
 
 
 
 

Twist 1

 
Kommentera vad ni tycker om serien och om ni vill att jag fortsätter göra "Twist" :D

Twist!

                                                                Kommer ikväll!
 

Ponnygalopp 0.2

Lyckades hinna till ponnygaloppen (hade verkligen tur, kom hem precis när det skulle börja). Kom etta i gruppen men det gick inte lika bra senare Dx
 
 
 
______________________________________________________________________________________
 
Kommer ta en liten paous från bloggen,
 
 

"S"

Hej
 

Jag gick till fågelskämmsåsen för att möta upp "S" som planerat, men ingen var där när jag kom fram. Jag väntade och väntade men ingen kom, och efter två timmars väntande började jag gå hemåt men vid utgången av åsen fick jag en stor överaskning. Där stog Baby! 
 
Men ven skulle göra såhär? Skada min ponny, kidnappa honom från sjukhuset och sen bara lämna tillbaka honom. Det var för bra för att vara sant! Och precis som jag trodde, när jag kom fram till Vingården med Baby hade jag fått ett brev.
 
"Varsågod
              - S"

 
 
 
 

"Han sa att du bad honom hämta Baby"

Har varken tid eller ork att blogga då Baby har blivit kidnappad..
 
 
Dagen börja som vanligt, jag gick till skolan och när jag kom hem så var det dags att hämta upp Baby från sjukhuset. Jag böt om och skyndade mig dit. Men påväg till ingången av byn kollade jag in genom  en av "sprickorna" i muren men såg inte Baby i sjukhagen där hästarna ska stå när de ska hämtas upp.. 
 
"Hon har väl tagit in honom i en av boxarna antar jag" var det jag tänkte när jag gick mot vetrenären.
 

- Hej jag är här för att hämta Baby!
- Din vän har redan gjort det.
- Vilken vän?..
- Du vet han i den svarta rocken och sjal som döljer hans ansikte, Han sa att du bad honom hämta Baby.

Just när hon sa det så kändes det så overkligt, det här kunde bara inte hända!
 
- Hur kunde du bara låta någon ta min ponny?!
- Ja han blev lite otrevlig och hotfull efter ett tag så jag antog att ni var släkt..
- ....

Jag gick in till sjukhagen där jag hittade ett papper på marken med massa bokstäver på. När jag kollade närmare så såg jag att det stog "Britney Moonwood" på pappret som var ett brev. 
 
" Möt mig vid FågelskämmsÅsen imorgon när har solen gått ner, kom själv
                                                                                                                           - S"
 
 
 
 
 
 

Mystisk man

Hej!
 
Har frågat runt om någon såg eller hörde något av Baby igår. Ingen hade tyvärr det men Steve sa att hon såg en man, mystiskt klädd och att han aldrig sätt honom tidigare. Visste inte hur det skulle hjälpa mig, varje nya människa som kommer till Jorvik behöver inte ha något ont i görningen. När jag var påväg hem träffade jag på en gammal vän till mig, jag sa inget om Baby men helt plötsligt så sa han "Du borde säga åt Baby's skötare att göra sitt jobb bättre" när jag förklarade att jag är den ända som rider och sköter om Baby och vadå som hade hänt igår så bad jag honom beskriva hur ryttaren såg ut. "Det var en man, han hade en svart rock på sig. Mer än så såg jag tyvärr inte"
Den mystiska mannen Steve pratade om kanske ändå har något med detta att göra..
 
 

Baby, akut till sjukhus

Hej..
 
Jag vaknade tidigt 04:30 imorse för att hinna rida Baby innan jag skulle till skolan. Ingen hade vaknat än, inte äns Baby som brukar gnägga högt från stallet när han hör mig komma.
När jag kom fram till Baby's så var dörren öppen och han stog inte i sin box. Jag blev riktigt orolig då detta aldrig hänt förut. Jag sprang runt överallt på Vingården i hopp om att hitta honom om utan resultat.
Efter en timmes letande fick jag ett telefon samtal av Sonya som sett Baby i Hollow Woods! Åkte dit med transport bilen direkt och där var han. Liggandes i en buske, han kunde inte andas och det var en utmaning att få in honom i transporten till Häst sjukhuset i SilverGladeByn.
 
När vi kom fram till byn hade han blivit värre. Han slutade andas helt ett tag men med hjälp av Vetrenären mår han nu bättre. Baby andas och står igen (dock med svårigheter...) Han ska stanna på sjukhuset i 2 dagar och kanske mer, det beror på om han blir bättre.
Hur Baby hamnade i Hollow Woods vet jag fortfarande inte men ska ta reda på det!
 
                                    ______________________________________________
 
 

Ny serie!

Hej hej!
 

Har helt glömt bort att blogga så jag hållt på att planera min nya YT serie som ska komma ut i December. Än är inte allt klart men jag har gott om tid på mig så. Anledningen till att serien ska publiceras (och filmas) i December är för att det ska vara viner och kallt ute.
 
Jag har också försökt skaffa Alicia Online dom senaste dagarna men insett att koreanerna är freakin rasister och att jag måste ladda ner spelet för 13 dollar vilket jag kommer göra anntar jag..
 
För er som undrar så är Alicia Online ett koreanskt fantasy hästspel. När en engelskt version av spelet kommer vet jag inte (om det äns kommer en engelskt version?) Smart av mig att sluta ta koreanska lektioner förra året <//3