Brit dissar

Smörisar aka oviktiga personer som ingen pratar med frivilligt  
Har för mig att jag redan dissat dessa personer men dom är så störande och patetiska att dom förtjänar att vara med en gång till. Jag tror att de flesta varit med om att du loggar in, skriver hej i klubb chatten eller liknande och får kanske 2 svar tillbaka när 30 pers är inne, någon minut senare loggar (t. ex) klubbägaren Gunilla in och då blir det liv i helvete. Sen finns det ju olika level av stupidness, dom största är dom som skriver exakt likadant: 
 
Random: Hej Alice :)
Samma random: Hej Foxy :) 
Samma random: Hej Ellie :) 
*random personen försvinner från chatten men så loggar Gunilla in*
Samma random: Hej Gunnis :) 

Don't u dare komma med en idiotisk kommentar som "Man kanske försöker vara trevlig" Nej! Om man vill va trevlig så är men inte det mot 4 personer, det här handlar om att ingen annars skulle prata med den personen vilket människan är medveten om. Nästa gång jag äger en klubb kommer det här bli det första jag sätter stopp för i chatten, just sayin.
 
 
 
 
 

Rainbow Dragons

Sen jag lämnade Shady Pearls så har jag inte hittat en ända bra klubb tills jag blev inbjuden till Rainbow Dragons! Har precis gått med när jag skriver det här inlägget men har bara hört positiva saker om klubben och tror att jag kommer stanna ett bra tag! 
 
 
Annars så har uppdateringen varit dålig för att jag inte haft tid för ss.
 
 
 
 

Britney the orphan del 1

 

Serie på G

Ligger i min säng Atm och ska somna om snart då jag kom hem för tre timmar.. Ville bara säga att en ny serie kommer dyka upp på bloggen och det är därför uppdateringen har varit dålig men ville lägga all min tid på serien så att det ska bli bra! 

Hoppas att ni förstår och är lika peppade över att se "Britney the orphan" som jag är!

Memory making

 
 
Håller just nu på att ta kort med mina hästar, speciellt Baby för fullt! Har nämligen gjort en mapp där jag sparar bilder från högtider, huvuduppdrag och andra speciella event då jag inte gjort det tidigare och blir avis när folk lägger upp minnes-bilder från förra t.ex påsk, tänkte ju aldrig på att spara sånt! :)
 
Påsken måste verkligen vara Baby's högtid, han ser utgullig ut i gult vilket han vet om.. Kort efter att bilden ovan togs så gick jag och pratade med Johanna så Baby fick stå i hagen, när jag kom tillbaka var han försvunnen. Fick panik i början men visste vart jag skulle hitta honom, bland alla små barn som letar påskägg! Han är nämligen van vid att alla barnen vill klappa och ge honom morötter, äpplen, sockerbitar till och med choklad, det sistnämnda satte jag stopp för dock! Herregud, bortskämdare ponny får man leta efter..

Lisa returns teaser

 
 

Påsken har kommit till jorvik!

Glad påsk på er allihopa!
I denna veckas uppdatering har Jorvik klätt sig i sin finaste påskskrud. Vackra fjädrar och färgglada ägg pryder vår kära ö och vad passar inte bättre när det är dags för äggjakt?

Äggjakt:
- Påsk är en tid i Jorvik som är riktigt härlig och den årliga äggjakten har börjat. Varje påsk gömmer invånarna påskägg åt varandra och om man hittar alla äggen som en person gömt så får man en liten present. Prata med Felix i Silvergladebyn för att börja äggjakten!

Mystiska guldägg
- Några stora mystiska påskägg har synts till på Jorvik. Rid ut på upptäcktsfärd och se om du kan hitta dem!

Glad påsk!
Glad påsk!

Påsk-butik:
- Speciella påsk-butiker med kläder, utrustning och påskägg att äta har öppnat upp i de stora samhällena på Jorvik. Rid dit och kolla in de fina påskprylarna!

Highscore reset:
- Förra veckans nollställning av tävlingsresultat kom inte med i uppdateringen. Därför har vi nollställt alla resultat idag så nu har alla chansen att ta nya toppresultat i alla tävlingar igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Harold i höggården

Om ni kommer ihåg så red jag med Baby till höggården för att träffa hans förra/riktiga ägare som gjorde det ganska tydligt att han vill ha tillbaka sin häst.. Sist vi var på gården så fick jag ett brev hem om att han tänkte anmäla mig för häst-stöld trots att det jag gjorde var att rädda Baby's liv (läs första inlägget på Moonwood) Som tur är så gick han med på att lösa det på ett annat sätt så vi fick lov att rida upp till höggården för att träffa Harold igen.. 
När vi kom fram till gården kändes det som om alla redan visste vem jag är då dom kollade konstigt på mig och Baby.. När vi kom fram till stallet så sprang ett litet barn, säkert 3 år fram till oss och skrek "BABYYY!!!". Jag kollade förvånat på den lilla flickan som kramade Baby, vad jag var ännu mer förvånad över var att Baby verkade veta vem hon är, han var inte så som han är med alla andra barn. 
 
När jag lämnade Baby utanför stallet så började jag gå mot Harolds hus. Till skillnad från mitt förra besök så öppnade han dörren när jag knackade på och såg förvånandsvärt glad ut att se mig! Jag gick in och det första han gjorde var att be om ursäkt, han berättade vad som hänt med G.E.D kontoret, varför han satt upp grinden, lämnade Baby i Dews gård. Tyvärr kan jag inte avslöja något av det här, förr eller senare så kommer ni få reda på allting i vilket falll.. Long story short, så sa han att Baby var min nu dock på ett villkor. Att han får komma och träffa Baby när han vill, det gick jag lätt med på!
 
 
För att fira detta så red jag och Gill ut med Baby & Wilde! 

Alicia Online

Som de flesta förmodligen vet så las häst/fantasy spelet Alicia Online ned den 13:e Februari 2014. Folk började sprida rykten om att spelet skulle komma tillbaka den 13-14 April med en 2.0 version och dessutom på engelska vilket tyvärr inte är fallet och nu finns det en stor chans att AO aldrig kommer tillbaka.
 
Dock har en grupp medlemmar kontaktat företag som skulle kunna köpa Alicia Online och startat en petition där man skriver på för att sedan visa företagen att AO är/kommer bli populärt om det öppnas igen. Just nu har 50 personer skrivit upp sig och målet är 15 000 så snälla, klicka HÄR och hjälp till! 
  
 
Även fast du inte spelade AO eller inte heller vill göra det om spelet startades upp igen så skulle det var otroligt fint av dig om du skrev upp dig ändå! ♥
 
Klicka HÄR för att komma till petiton saken!

Oh god..

Det här tänkte jag inte precis blogga om men ni verkar behöva att jag upplyser er lite här.. När jag skriver att vissa personer är sjuk psykopater så som det förra inlägget eller något liknanade är det bara för att provocera er.. Vilka dagar tror ni jag har högst statestik? Jo oftast "Brit dissar" dagarna eller när jag provocerat på ett annat sätt. 
 
Jag vill skriva inlägg som skapar diskution och gör folk "arga", inte bara dagens ridpass och sånt. Ända anledningen till att jag vill provocera är för att ni gör det ganska tydligen att det är sånt ni gillar att läsa om, och försök inte förneka det jag har en statestik som stämmer in med det jag säger. Tro mig, jag vet hur man håller en rumsren-ton men jag väljer att uttrycka mig som jag gör. 
 
 
 
 

Brit dissar

Att blogga om mobbning 24/7
No just, NO. Ni förstår inte hur trött jag är på att läsa om mobbning på sso bloggar hela tiden! Jag är 100% emot mobbning men, måste ni blogga om att ni är emot det tre gånger om dagen?! Istället för att skriva om hur fel det är så kan du lika gärna skriva "emot mobbning" på din header eller länka till BRIS så slutar du irritera mig åtminståne. 
 
Wannabe's 
Vet inte vad jag ska kalla dom här människorna, allt jag tänkte kalla dom var för "olämpligt" så wannabe's och det är folk som utger sig för att vara andra på bloggar m.m vilket jag råkade ut för när en tjej skrev hatkommentarer med mitt namn. Hur dessa personer tänker vet jag inte, hade en diskution med min vän om att de är sjuka psykopater vilket är den ända möjliga förklaringen till att dom gör det dom gör..
 
Arkiv bild

ojoj

Berättelsen fortsätter den 23:e april...
 
Denna bilden la Starstable precis upp på hemsidan med texten "Berättelsen fortsätter den 23:e April...", alltså kommer vi nog få huvuduppdrag då. Med tanke på allt det här med bilderna och hur små de senaste uppdateringarna varit så måste det betyda att uppdragen kommer vara helt episka! 
 
Längtar verkligen nu!

VINNARNA AV BLOGGTÄVLINGEN!

Som ni vet hade jag en bloggtävling nyligen där 3 vinnare väljs ut och får en länk på bloggen. Allt man behövde göra för att delta var att kommentera och lägga ut bild-texten på sin blogg, för er som inte la ut bilden, så var ni aldrig med och jag läste inte era bloggar.
Vill också säga att det var en riktigt riktigt svårt val, samtidigt som jag ville göra 3 personer glada så kommer resten bli väldigt besvikna. Därför avslöjade jag inte vinnarna igår, ville ha mer tid att bestämma mig och nu har jag gjort ett, eller tre val!
Nu har vi 3 värdiga vinnare som alla har bra bloggar som jag själv, och ni borde börja följa! 

Nr.1 Lily Mclee! 
 Fastnade för Lily's blogg direkt! Kanske var det dem välskriva och kreativa inläggen som Lilly skriver eller dem fina bilderna? Vad det än var så vet jag helt säkert att jag kommer fortsätta läsa bloggen och det borde ni också göra! 
 
Grattis Lily! 
Blogg: nattstad.se/lilymclee
 
 
Nr. 2 Hanna Moonbell
 Fick en hjärtattack när jag öppnade flikar med alla anmäla bloggen pga musiken på Hannas blogg, men det gjorde verkligen att den stack ut tho! Vill börja med att säga att bilderna på bloggen var det första jag la märke till, och dem är jätte fina! Hannas blogg kommer jag självklart fortsätta läsa och rekommenderar den starkt!
 
Grattis Hanna!
 
 Bortsett från att Matilda röstades fram av er så tycker jag själv att hennes blogg var det självklara valet! 
 
Grattis Matilda!
 

Starstable med i expressen!

Nätspelet "Star Stable" - där medlemmarna rider tillsammans - gör succé.

I dag har spelet 2,5 miljoner användare och bolaget bakom räknar med att växa.

– Just nu fokuserar vi på att utveckla det här spelet och företaget som organisation, säger Fredric Gunnarsson, ordförande för Star Stable, till Dagens Industri.

För snart fyra år sedan köpte grundarna Johan Edfeldt och Ola Ahlvarsson rättigheterna till "Star Stable", ett pc-spel för medlemmar till en bokklubb för hästintresserade, efter att ha upptäckt det på Youtube. Spelarna laddade upp klipp där de red omkring till sin favoritmusik.

– Vi tittade på filmerna och fattade inte vad som var på gång. De bara red till sin favoritmusik, men intresset var megastort, säger Johan Edfeldt till Dagens Industri.

Efter att de köpt rättigheterna skapade de ett onlinespel för medlemmarna helt enkelt rider tillsammans, utför uppdrag och umgås.

Varje vecka får användarna veckopengar i spelets egen valuta Starcoin, som de kan köpa nya hästar, kläder och utrustning för.

I spelet finns en ond sida som dyker upp i form av folk som vill bygga oljeborrtorn eller exploatera området runt hästarna med byggnadskomplex.

Spelet blir allt mer populärt och bara det senaste året har det fått en miljon nya användare.

– Spelet står för en rad intresseområden som en ung tonåring har. Mina döttrar var ointresserade av att spela till "Minecraft" och "Star Stable" kom, säger Fredric Gunnarsson till DI.

Han säger till tidningen att bolaget har "massor" med framtidsplaner.

– För ett år sedan var vi ett ganska litet bolag, just nu fokuserar vi på att utveckla det här spelet och företaget som organisation.

___________________________________________________________________________________________

Hade ingen aning om att det är så många medlemmar måste jag säga! Det ända jag stör mig på är att dom får det att låta som att starstable bara är att spel där man köper hästar och rider tillsammans, vilket inte är i närheten av vad starstable är. Man måste spela ett tag för att förstå vad jag menar, vilket ni gör hoppas jag. 

 
 

Hästspelet "Star Stable" gör succé

Nätspelet "Star Stable" - där medlemmarna rider tillsammans - gör succé.

I dag har spelet 2,5 miljoner användare och bolaget bakom räknar med att växa.

– Just nu fokuserar vi på att utveckla det här spelet och företaget som organisation, säger Fredric Gunnarsson, ordförande för Star Stable, till Dagens Industri.

För snart fyra år sedan köpte grundarna Johan Edfeldt och Ola Ahlvarsson rättigheterna till "Star Stable", ett pc-spel för medlemmar till en bokklubb för hästintresserade, efter att ha upptäckt det på Youtube. Spelarna laddade upp klipp där de red omkring till sin favoritmusik.

– Vi tittade på filmerna och fattade inte vad som var på gång. De bara red till sin favoritmusik, men intresset var megastort, säger Johan Edfeldt till Dagens Industri.

Efter att de köpt rättigheterna skapade de ett onlinespel för medlemmarna helt enkelt rider tillsammans, utför uppdrag och umgås.

Varje vecka får användarna veckopengar i spelets egen valuta Starcoin, som de kan köpa nya hästar, kläder och utrustning för.

I spelet finns en ond sida som dyker upp i form av folk som vill bygga oljeborrtorn eller exploatera området runt hästarna med byggnadskomplex.

En miljon nya användare senaste året

Spelet blir allt mer populärt och bara det senaste året har det fått en miljon nya användare.

– Spelet står för en rad intresseområden som en ung tonåring har. Mina döttrar var ointresserade av att spela till "Minecraft" och "Star Stable" kom, säger Fredric Gunnarsson till DI.

Han säger till tidningen att bolaget har "massor" med framtidsplaner.

– För ett år sedan var vi ett ganska litet bolag, just nu fokuserar vi på att utveckla det här spelet och företaget som organisation.

___________________________________________________________________________________________

Hade ingen aning om att det är så många medlemmar måste jag säga! Det ända jag stör mig på är att dom får det att låta som att starstable bara är att spel där man köper hästar och rider tillsammans, vilket inte är i närheten av vad starstable är. Man måste spela ett tag för att förstå vad jag menar, vilket ni gör hoppas jag. 

Akriv bild
 

Starstable 2?!

Ni alla har nog sett bilden som Starstable igår la upp på hemsidan.. 
 
Tjuvkik!
 
Här länge väntat på ett "täcken" för att kunna bekräfta att Starstable håller på med något stort, vilket förklarar varför alla uppdateringar på den senaste tiden har varit lika och kassa! 
 
Nova bloggade om något starstable 2 vilket jag trodde var ett skämt men ärligt talat vet jag inte nu. (Kan ha missförstått allting nu) 
Jag vet inte vad som pågår egentligen, Alicia Online läggs ner, Riding High ska tydligen öppnas snart (?) och nu får vi se dessa bilder, det ser ut som en blandning av alla tre spel eller något.

Off

Är lite off, har inte varit inne på 3 dagar och vill göra det till en vecka. Återkommer! ^^