Brit dissar & hissar

Global chatten
Det sämsta som hänt på starstable måste jag säga. Visst det fanns äckliga omogna personer i den goda gamla stallchatten också men jag hatar global så obeskrivligt mycket.
 
Klubb köer
Har tänkt mycket på detta. En klubb kan ju max vara 50 personer men när man har en klubbkö med mer än 300 (sa bara något nu) pers så kan man väll fan lika gärna kicka alla medlemmarna en gång i månaden och ta in alla i kön, kanske överdrev lite nu men jag gillar inte köer, det är därför jag inte gillar ica ska ni veta.
 
Anonyma hatkommentarer
Fick ett anonym hat/kretik kommentar av en tjej på mitt Riding High inlägg. Vill säga att ni är ALDRIG anonyma och den tjejen som tidigare skrivit hat kommentarer undra varför "starstable bloggare" hatar anonyma. Ja svaret är enkelt, ingen är anonym och jag själv tål inte folk som inte kan stå för sin åsik..
Ärligt talat så är jag på jätte dåligt humör och har inget att hissa för tillfället. xD

Twist imorgon!

Twist 4 imorgon, kika in!
 
 

YT kanal

Om ni minns så skrev jag ett inlägg på nyår om mina mål för 2014. Två av dem målen var att starta upp min Beauty Youtube kanal och får minst 3 A. Nu har jag och Pappa kommit överäns om att OM jag får 3 A, inga F och högst 2 D så kommer jag att få den senaste iMac datorn som finns då (i Juni när jag får mina betyg), den senaste/bästa kameran och tillbehör till båda. Så nu dränker jag mig själv i böcker och läxor!
 
Ang min YT kanal så håller jag på med den för fullt. Har inte lagt ut några videor än, det är mycket kvar att fixa men så att ni vet det är därför jag kommer att bli väldigt oaktiv på bloggen och på sso.

Nattritt i Firgrove

Igår kunde jag inte sova så bestämde mig för att ta ut Pandora på en ritt till Firgrove!
Pandora är otroligt rolig att rida, hon försöker sig aldrig på några bus, hennes steg är jätte fina och hon rör sig fantastiskt!
 
Ritten blev längre än vad jag trodde, mycket längre. Allting gick som det skulle, vi red genom Gröndal för att ta oss till bron och som tur är hände inget denna gång. Trots att inget hände kände jag hur nervös och stel Pandora var när vi red på stigen genom skogen.
Vi tog oss över bron och red mot det sovande Moorland. Den ända som var vaken va min barndomsvän May som precis skulle ta sig hemåt. Vi fortsatt upp till Jarlsväg och ner till Silversong floden, där fick vi oss en överraskning..
 
Utan att veta vad som väntade oss red vi ner till stranden vid Silversong floden för att sedan ta oss över bron till Firgrove men när vi kom ner till stranden såg vi vargflocken som kollade på oss med deras gula ögon. Jag som fick panik över att jag trodde att Pandora skulle flippa ut var i chock, tills jag märkte att Pandora stog stilla och iaktog vargarna innan hon på en halv sekund sprang upp för vägen över stranden!
 
Vargarna sprang alla efter oss och ylade, då hände det nästan. En av hästarna fick nästan tag på Pandora, det var läskigt nära. Hon galopperade snabbare & snabbare. Vi tog oss äntligen över bron till Firgrove och upp för den långa vägen till byn. När vi snart var där kollade jag bak för att se hur nära vargarna var, men dem alla var borta. Dem måste ha blivit rädda för något..
 
Under natten stannade vi i Firgrove byn och tog oss hem igen via transport imorse.
 

Vem var Baby's ägare?

När jag kom hem till Jorvikstallet från att ha lämnat Fire och hans nya flock sprang Johanna direkt fram till mig och berättade att en man, klädd i en svart rock var här och påstod att han är Baby's ägare och försökte ta honom!
 
Kunde inte tro mina öron, det var han.
Mannen som en gång tidigare kidnappat Baby. Jag trodde att han var borta för gott men nu är han tillbaka!
 
Johanna sa att hon bad honom gå upprepade gånger, mannen, "S" ignorerade henne tills hon hämtade Herman som fick tvinga ut honom ur stall-området. "Varför är han tillbaka?!" tänkte jag, tills jag kom på att han kanske är Baby's ägare.

 
Jag sadla, tränsa Baby och red ut till Mrs Pike. Som har förstått så verkar hon veta vilka alla är och kan hjälpa mig komma på vad mannen heter, och om Baby var hans ponny. Och jag hade rätt, Mrs Pike visste en hel del om denna man.

Mannen som försökt ta Baby är samma man som bor på andra sidan grinden till södra Skördebygden, Harold.
 
Läs, DETTA inlägg ifall att du inte riktigt förstod allt.

Fire's tillfälliga nya familj

Hej

Efter Fire's olycka med idioten till skötare trodde vi att hans rygg skulle bli bättre av muskelbyggning, det var iallafall det vetrenären sa. Dock är det svårt för mig att rida honom i flera timmar varje dag, har ju fyra andra hästar att se efter!
Jag berättade detta för Herman som föreslog att jag låter Fire bo ute vildmarken med en liten flock. Det första jag tänkte var nej, verkligen inte men sen var det bara att inse fakta, det här är det bästa för Fire.
 
 Tack för hjälpen Kitti Starnight, Katja Flowerstar, Alva Moonfall och Andrea Blueborn! 

Hur länge Fire kommer att bo med dom andra hästarna vet jag inte, tills hans rygg blir bättre antar jag! Får kolla till honom då & då.
 

Svängiga Cupcake-kläder!

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.

Det urcoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

____________________________________________________________________________________________
 
Har bara ett ord att säga om uppdateringen, eller ja kläderna. Trashigt, no offence cupcake-clohes lovers men det är min åsikt! Dock har jag ju inte själv sett kläderna än så jag kanske ändrar mig.
 
1/10 (med tanke på att klockan är 21:41 och servern fortfarande är stängd, jag vet att dem har problem med nån sak men ändå, time is money)

Sneak a peak

Just nu håller jag för fullt på med den nya serien som kanske dyker upp imorgon, därför blir det dåligare med inlägg på bloggen.
 
Är hitills nöjd med hur allting ser ut, det är dock långt från perfekt men man kan tyvärr inte alltid få som man vill, det har jag fått lära mig på den senaste tiden..
 
För att ni iallafall ska få se något av serien redan nu har jag valt att visa upp en liten sneak peak, samt infon om den nya serien.
hmm...

Britney har äntligen fått svar från Jorvik Riding Academy, hon blev antagen och får genast flytta till Jorviks stall för att tillsammans md sin häst, Queen bo där i ett helt år! 
 
Väl där får hon reda på att det stora huset hon ska bo i inte bara är hennes utan alla andra tjejer i skolan bor också där. Precis när Britney gått in i det stora huset träffar hon på en av tjejerna som påstår udda saker, så som att skolans leds av häxor.
 
 
 
 
 

Reuniun

"Bethany" kommer att bli väldigt mycket försenad, serien är mer eller mindre förstörd nu när snön är borta så jag har startat upp ett nytt serie projekt nämligen "Jorvik Riding Academy and the secret Coven" Inspelningen av avsnitt 1 och introt är redan klart så serien lär dyka upp snart!
_______________________________________________________________________________________________
 
Red runt och hade tråkigt kort efter inspelningen när jag bestämmer mig för att kolla min brevlåda. Såg att jag fått ett mejl av Wilma Snowfield, en av mina första vänner på Jorvik. Hon och Jaquelin Goldbell, (ännu en gammal vän) ska hålla i en reuniun för alla f.d medlemmar April & Izas gamla klubb Golden Fighters. GF är en av dem bästa klubbarna jag någonsin varit med i, minnerna från GF går aldrig att glömma ♥
 
Det mejlet gjorde min dag, trots att jag har kontakt med dem flesta från GF så är det inte samma sak! Tanken att få träffa alla igen gör mig riktigt glad och jag längtar verkligen till den lilla reuniunen.
 
Alla bilder signerade med "Britney Moonwood" är det jag som har tagit! :)
 
 Jag är den rödhåriga med lila kjol som ni ser, detta var på "kul utan häst" eventet om jag minns rätt, en av mina finaste minnen. 
 
 Det här var i slutet av "kul utan häst eventet", nästan alla hade ridit hemåt och vi var dem ända kvar. 
 
 Ja här ser vi att jag färgade håret och klippte mig! Denna bild togs samma dag som Café Pinta öppnades för att fira Donna Summers. Jag var DJ i stort sätt varje dag då discot alltid var öppet på den tiden! 
 
 Denna bild är tagen av Iza. Att bergsklättra var något vi ofta gjorde, vi höll detta berg "hemligt" men tiden gick och nu vet i stort sätt alla vart och hur man kommer upp på berget. 

Detta har kanske inget med GF att göra men denna SSO trailern gjorde Iza för ca ett år sedan. Jag var med på den, i'm everywhere. :)) 
 

Water Roses - Konditions träning

Hej ♥

Bloggar från Stablebucks just nu, har precis avslutat ett träningspass med Water Roses. Då jag inte orkade ta mig till gymmet så var det perfekt att jag fick träna kondition med klubben. 
 
Vi var uppdelade i två lag, själv var jag med i pinkie laget. Arenan var också uppdelad, i 4 stationer så det blev som en staffet. Första gången vi tävlade stog jag på station 2 och då vann vi, andra gången stor jag på station 3 och då blev det lika så vi fick köra utslagstävling, alla mot alla! 
 
Det gick bra för mig i början, jag och lilz stogs om täten men jag hamnade efter och failade starkt då jag stannade upprepade gånger och sprang åt fel håll, HAHA..
 
 
Fick jätte fina bilder på när vi sprang under utslagstävlingen dock förstördes dom när jag skulle spara alla. (Fraps var inte på om ni undrar varför jag skulle spara xD)
 
 

Ännu en fanträff

Denna gången för Panda (Amanda Lightfield♥)

Vi i Water Roses bestämde oss för att hålla i en fanträff för Manda i jorvikstallets arena och fick agera livvakter! Snacka om att det spårade ur, tur att man är van vid stressiga situationer måste jag säga, hahaha...
 
Folk kom iallfall och jag kom på regeln att man måste stå en meter från Manda, vilket de flesta fullständigt sket i men till slut fick vi (Jag, Jen, Manda S och Ellie) ta på hårdhandskarna och mordhota alla! Nä jag skoja, det gjorde vi inte utan vi sa åt dem att stå på en rad.. (även fast jag övervägde mordhot..)
 
 
Sedan körde vi underhökens vingar kom. Fick förklara hur man kör för alla dock är jag ju inte den bästa på att förklara saker så det var ett par som fortfarande inte riktigt fattade, hehe.
 
Hade jätte kul, även fast jag inte kunde vara med så länge! :)
 
 

Western outfit inspo

 
Har fått upp ögonen för western kläder och utrustning på den senaste tiden, dock inte western tränsen som jag avskyr förutom på arab hästar som ser bra ut i allt.
 
 

Cuz' we're back, back again..

 
Var bara tvungen att göra något av bilden!

Åh Alli...

Heej

Var med Alli (Alicia Starnight) dom senaste timmarna. Lurade henne till gröndal genom att säga att jag såg Lisa i Gröndal, Självklart trodde hon inte på mig då jag ljugit om det 100 gånger men hon kom ändå. När vi stog i Gröndal kommer Frida, Wilma och Arvella från Sneaky Dragons och jaa... har kul med oss..
 
 
Efter ett tag kutade vi iväg till ett ställe utanför Gröndal där vi hoppade runt tills jag sa att vi ska leka lejonkunden och att jag är apan.. "Gud vad kul om du satt fast och jag skrek "ALICIA STARNIGHT HAR FÄN TRÄFF I GRÖNDAL" sa jag precis innan jag ramlade och satt fast. Då var det bara att skrika att Alli har fän träff då jag inte kom ut.
 
Jag trodde att folk fatta att jag skämta men folk kom då Alli som "inte ville" gav ut KORDINATERNA och sa vart vi är HAHA! Ja det slutade med att folk (ink Frida, Wilma och Arvella) kom för att ta kort med oss och för autografer. xD 
 
 
Till slut körde vi "Stalka Britney" och alla fans förlora så träffen var över. :)
 
Alicia Pandapaw's autograf:
 
 
 
 

Ny design

Nu när snön äntligen smält bort tyckte jag att det var dags att byta design!

Bakgrunden kommer från Alexandra Mistdawn men resten har jag gjort. Själv är jag mycket nöjd med designen dock är den inte helt 100% klar än.
 
 
Kommer att ha den här designen ett långt tag nu så vill att den ska vara perfekt, vad tycker du om min nya design?

Fires rygg

Hej ♥

Fire har varit hästen som ridits minst på den senaste tiden, det var av en slump som jag märkte att hans rygg såg konstig ut. Jag gick direkt ut till Fire's skötare Mia som kollade bort och gick iväg när hon såg mig kommandes.
 
Jag sprang ikapp henne och frågade vad som hänt med Fire. Hon kollade bara bort och sa att hon tänkte prata med mig om det men att hon inte visste vad hon skulle säga. Tydligen hade Fire kastat av henne och sprungit iväg, hon försökte springa efter men när hon insåg att det inte var någon idé så gick hon tillbaka till Jorvikstallet istället för att be någon annan i närheten om hjälp.
Hon fick tag på Herman som red ut för att leta efter Fire, efter mycket letande hittades han i närheten av Dews farm. Det första Herman la märkte till var att Fire inte lät Herman röra hans rygg, han backade bara undan och var nära på att springa iväg igen.

Mia bad Herman att inte säga något till mig och lovade att hon själv skulle göra det så nu har min häst stått i stallet i dagar och haft ont i ryggen utan att jag märkt något.. Egentligen skulle vi inte träffa vetrenären föräns på söndag men pga situationen fick jag en tid hos vetrenären i Jarlaheim idag.
 
Vetrenären sa att ryggskadan inte är permanent och går att träna bort men att jag inte kan tävla med Fire längre och hellst inte rida full galopp länge. Fick ju en skräddarsydd sadel av Elizabeth igår och det är den ända han kan ha för tillfället..
 
Så från och med nu blir det för det mesta skritt-turer för mig och Fire, tills vi fixat hans rygg iallafall.

Mia får inte längre rida Fire eller någon annan av hästarna, har inte råd med att fler olyckor sker med tankte om vad som hände med Angel.. Ni som följt min gamla blogg kommer kanske ihåg hur min andra häst Angel dog i en olycka med vargarna i GÅD när hennes gamla skötare Tyra från moorland red henne..
 
 
 
 
 

Skolan..

Idag började jag skolan igen efter det för korta jullovet..

Lovet gick för fort, så är det bara och jag känner mig verkligen inte reda för skolan än men vad kan man göra? Det är bara att bita ihop och hålla ut i ca 5 månader då det är sommarlov..
 
Jag drog till cafét i Valedale och beställde en munk & en vaniljmilkshake medan jag bara satt själv och tänkte på vad som hänt under dagen, saker som när jag fick utbrott på franska lektionen tack vare en idiot i min såkallade "klass".
 
 
Borde egentligen börja rida hemåt nu då det är en låång väg hem till Jorvikstallet men ska gå iväg till Elizabeth och hämta upp en ny sadel till Fire, då han fått ryggproblem av någon okänd anledning (ska träffa vetrenären ang det på Söndag) så Elizabeth var snäll och erbjöd hennes gamla hästs sadel.
 
Måste dra nu!

Lär känna invånarna i Skördebygden!

Hejsan allihopa!
Nu är julen på Jorvik över för den här gången, visst har det varit en härlig tid? Snön har töat bort, de vackra blomklädda fälten syns åter igen och nya äventyr väntar!

Nya uppdrag:
- Visst har ni varit nyfikna på att lära känna invånarna i Skördebygden lite bättre? Rid och prata med Jill i Jarlaheim, mystiska saker sker i Skördebygden och hon har något spännande att berätta. Vill du hjälpa till och reda ut mysteriet?

För att kunna göra uppdragen måste du ha träffat stadsvakten Gavin tidigare.

Prata med Jill!
Kan du hjälpa Jill lösa mysteriet?

Nya kläder:
- En helt ny supersnygg modell av ridstövlar har kommit till skoaffären i Jarlaheim. Rid dit och kolla in dem! Dessa snygga dojor finns i flera olika färger.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

SW upplöst

Okej jag måste säga, jag är världens sämsta klubbägare.
 
Dagen efter att jag lämnade WR startade jag Silversong Winners och skrev då inlägget där ni som ville vara med i klubben kommenterade. Att bjuda in alla har varit rent ut sagt ett helvete då vissa av er får för sig att ni kan vara respektlösa och inte svara på mejlen, säga åt mig att rida över hela Jorvik för att bjuda in mig, mm.
 
Simone Liondaughter var snäll och hjälpte mig att kontakta alla men det var ändå mycket stress. I slutet av dagen hade jag fått nog och längtade tillbaka till WR så jag kontaktade Manda (Hahah ca 5 timmar efter att vi börjat bjuda in folk xD) Och snäll som hon är så sa hon att jag är välkommen tillbaka till WR, min familj.
 
Det var länge sen jag trivdes så bra i en klubb som i WR där alla behandlas bra och ingen är utstött osv, om klubben skulle försvinna så har jag inget mer att göra på den här servern och skulle då innebära att jag byter server direkt!
 
 
Dock har jag och Panda inte lyckats vara inne samtidigt så är inte tillbaka i WR än hahaha ♥

Silversong Winners

Igår tog jag det stora beslutet att lämna Water Roses då jag tänkte byta server men istället startade jag en ny klubb, Silversong Winners.
 
 
Silversong Winners är en klubb som kommer att passa alla, spelar ingen roll vad du är inriktad i, dressyr, hoppning, western eller terräng. Vi kommer att ha 4 ridlärare, en i varje gren.
Du kommer få välja själv vilka event och lektioner du vill gå på, man anmäler sig till lektionerna och eventen man vill gå på i slutet av varje vecka när veckans nya schema kommer ut.
 
Vi kommer att börja bjuda in folk imorgon den 5:e Januari, om du är intresserad av klubben eller har mer frågor kan du mejla eller kommentera detta inlägg.
 
 

Byta server

Har länge velat ha en fresh-start på Starstable och förr var ett nytt konto det ända sättet att få det, men nu har jag möjlighet att få starta om utan att förlora allting jag jobbat på i 2 år, jag kan byta server.
 
Pratade om detta med en av mina äldsta vänner på sso som också funderat på att byta tidigare idag och kom fram till slutsatsen att jag verkligen inte vill lämna Water Roses men jag fick höra att den andra svenska servern är lugnare och liknar Starstable 2011/2012, det saknar jag otroligt mycket! Dessutom blev jag lite ledsen över att bara en person reagerade över att jag ska byta server och ingen gjorde det i klubben, varför stanna kvar då?
 
Jag kanske byter tillbaka en dag men behöver verkligen en ny start.
 
Detta kan påvärka min serie Bethany som tyvärr blivit försenad då jag och de personerna som hjälper mig inte kommer vara på samma server. Bethany lär dyka upp på Söndag så håll utkik!

Riding High

Har sett att många bloggare skrivit om det nya o-lanserade MMORPG spelet Riding High
 
Folk har skrivit att Riding High kan bli en möjlig konkurrent till Starstable, dock tvivlar jag mycket starkt på det då spelet ser ut att vara rent ut sagt skit dåligt. Skaparna håller på med två versioner, en i 2D och en i 3D vilket måste kosta jätte mycket då dem ber oss donera pengar till dom.. Haha!
 
Man befinner sig så som på Starstable på en Ö, en Ö som ser ut som ett ställe man skulle kunna spela in Hunger Games på som Stephanie Snowhall sa!
 
 
Jag tror inte att spelet kommer se ut som det gör på bilderna, som den här till exempel. Den ser för redigerad ut och om man kollar på bilderna som Riding High har lagt ut på sin Hunger Games ö på Facebook ser det också väldigt redigerat ut.
 
Men om Riding High faktist är bra så tror jag att Starstable kommer förlora många spelare då Riding High iallafall säger att dem kommer ha många funktioner som vi vill ha men inte får av Starstable.. Känns bara som att dom utlovar mycket, för mycket. Skaparna måste ha varit high när dom utlova allting!
 
 

Mina tankar kring: Gamla hillcrest

Angående förra inlägget så tror jag att det blev en hel del missförstånd. Jag klandrar inte själva Starstable utan människorna som förstör den på olika sätt, kommer inte att sluta men KANSKE och endast kanske byta server.

Några månader innan Skördebygden öppnades råkade Starstable-teamet klanta till det lite för sig själva då man kunde se namnet på alla stället i Skördebygden på kartan. Vi fick se namn på minst tre olika stall och många olika ställen! Det som fick min uppmärksamhet var Gamla Hillcrest.
 
 
"Byn Hillcrest var uppbyggd på toppen av ett berg och bestod av ett fåtal vita hus vända mot varandra. Camilla Turnstone drev sin forskning om olika grässorter i sitt hus intill stallet
Spelaren hör av Mr Kemball att byn är förstöd. Den ska ha blivit förstörd under ett av G.E.D:s projekt." 
 
Text från Starstable wikin.
  
När vi först möter Borgmästaren Jack Goldpurs i Jarlaheim för första gången får vi reda på att han verkligen inte gillar hans jobb. Evelyn Goldpurs som var borgmästare försvann mystiskt och vi vet att G.E.D har något med detta att göra. Vi vet också att G.E.D har förstört byn Hillcrest, men varför fanns byn då med på kartan?

Min teori är att vi kommer att få ta oss till Södra Skördebygden där Hillcrest är och hitta Evelyn! Är inte alls säker men efter allt jag läst för hört tror jag starkt på att det är så.
 
http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20130302214804/starstableonline/images/thumb/9/9f/Hillcrest.png/270px-Hillcrest.png
Bild från Wikin
 
Den här bilden är från PC spelet Starstable. Tycker att byn liknar Valedale men är nästan 110% säker på att
Hillcrest inte kommer se ut så nu.
 
Har ni tankar runt detta?

Vet verkligen inte hur jag gör

Jag har ju tidigare många gånger sagt att jag inte ser meningen i att spela Starstable men sedan kort efter raderat mina inlägg om det. Men jag menar det den här gången! Är så trött på det här spelet som jag bara fått skit av!
 
2014 ska va året jag slutar med Starstable och istället lägger fokus på mitt liv! Som jag tidigare sagt tänkte jag sluta för länge sen men stannade kvar för att se Skördebygden, nu har jag ju gjort det och mår bara dåligt när jag loggar in. Jag och min bästa vän som jag känt i 8 år var nära på att sluta prata med varandra tack vare sso.
 
Vet inte helt säkert om jag ska lägga allt bakom mig än men det jag vet att jag inte kommer vara lika aktiv alls!
 
Ses