Update

Idag tog jag bestlutet att lämna SP och va klubblös. Varför? Jo jag blev förvirrad över alla nya medlemmar och ville inte vara med i samma klubb som vissa i SP's kö helt enkelt. :)
 
Vet inte hur länge jag ska vara klubblös nu, orkar inte joina en ny klubb och tänker inte återskapa EM.
 
Arkiv bild.
 

Hur jag träffa några vänner

Inlägget är inspirerat av Alli, klicka HÄR för att komma till hennes blogg ♥
 
Wilma Snowfield:
Wilma är en av mina första vänner på sso om man inte räknar med Glors. Hon var det första medlemmen i min och Glorias klubb "Cool Cats". Vi var bästa vänner en ganska lång tid men bråkade sådär varannan timme hahah!
 
Alicia Starnight:
Kommer ihåg att Wilma Snowfield sa åt mig att följa med till Vingården där Alicia och några andra stod, Wilma sa åt Alli att bjuda in mig till hennes klubb "Jorvik Riders" vilket hon gjorde och sen dess (Ca Jan 2012) har jag hållit kontakt med den lilla muppen!
 
Gillian Bluestar:
Jag träffa Gill i Allis klubb om jag minns rätt. Vi pratade aldrig, trodde hon hette Gillan btw HAHA, men på den tiden (Januari-feb 2012) så brukade jag vakna 06:00 för att hinna spela starstable innan skolan vilket Gill också gjorde och då började vi prata. Hon är än idag än av mina närmaste vänner.
 
April Starwood & Izabella Bluefield:
Vi var ganska bra vänner ett tag och jag var med i de flesta av deras klubbar efter att Jorvik Riders upplöstes, bland annat Golden fighters, åh det var tider..
 
Bella Mcdawn:
Bells lärde jag känna via GF om jag minns rätt där jag hade startat "Chihuahua agenterna" så vi sprang runt och gick på uppdrag för att stoppa Mr Kembell, vi hade vårat Högkvarter i FG hahah!
 
Sophia Riverfall:
Jag träffade Soppan första dagen jag gick med i April och Izas klubb, Golden Wings (tror jag). Det var ganska sent och Soppan var också ny i klubben så vi red ut och pratade sen fick jag för mig att hålla i en utställning mitt på natten! xD
 
Courtney Starwood:
Jag och Court har känt varandra i snart 9 år och borde inte nämna henne här men på tiden när Court var på ss hamnade jag och hon ofta i trubbel, vi kunde inte låta bli att bryta mot reglerna haha!
 
Finns många fler personer värda att nämnas men om jag skriver mer nu så kommer jag inte kunna sluta! ♥
 
 
 
 
 
 

Powerwalk & jogging med klubben

Idag höll Manda i en powerwalk & jogging aktivitet, vilket verkligen behövdes!
 
Vi skulle mötas vid den östa porten till Jarlaheim med springkläder på, smart nog som jag är satt jag på mig en långärmad jacka vilket var dumt med tanke på hur varmt det var ute.
Vi skulle powerwalka till Gröndal och sedan jogga till de bortglömda herdarna och tillbaka till östa porten men vi bestämde att vi skulle tävla tillbaka!
 
Jag var först i början men ramlade och fick springa ikapp de andra, kom ikapp dem utanför Gröndal och hamnade i täten igen men vann gjorde Nellie. ^^
 
 

Svar till frågestunden!

Annie Bluestar:
1. Hur många hästar har du? 5 ^^
2. Vad är din favoritmat? Ceasarsallad
3. Hur mår du? 8D Bra bra!
4. Kan du rita en häst? Aa det kan jag
5. Hatar du skolan? xD Självklart! x'D
6. är min bloggdesign fin? ;) Jadå
7. När skapade du din blogg? Augusti 2013
8. Vilket är ditt favvo djur? Husky's
9. Har du en egen häst irl?
 
Lovisa Underlee:
Vem är din idol? Adriana Lima
Är du ngn pojkvän?
är du gift i ss? Ja, med Gillian Bluestar
Hur många år är du? 13½
Kan du göra en länk till mig snälla ^.^? Haha nä tyvärr ♥

Alicia Starnight: 
Har du trosor till din iphone? :D Nä min mobil är en sån slampa :( 
 
Melissza ponyheart:
Har du något ansvar i irl? Hur menar du med ansvar? :/
Har du en youtube kanal? Japp
Har du någon gång haft ett gratis videoredigera program? Aa
Har du en häst i irl?
Är du snäll mot folk som du inte vet som blir illabehandlade? Ärligt talat, så beror det på om jag gillar personen eller inte. Alla människor blir på någon sätt illabehandlade och jag tror inte på särbehandling men jag är inte taskig mot folk heller.
Är du en god vän? Det beror på.
 
Ida Silverrock:
1. Skulle vi kunna lära känna varann? Du värkar vara en go tjej :) Venne
2. I vilken program redigerar du dina bilder? Gimp och Picmonkey
3. Varför är du så bra på att blogga? x) Haha naw tack
4. När började du spela SSO? December 2011
5. Vad heter du irl? Donna
 
 
Anonym:
Var har du köpt din smink? :o Silvergladebyn men jag redigerar mitt smink på alla bilder.
 
LIVI FLUFF <3:
Sammlar du på nåt?
 
Donna Weststone:
1 Hur gammal är du 13½

2 har du non egen Häst Nope

3 har du not djur
 
Jennifer Mountainnose:
1. Hur gammal är du? 13½
2. Hur hittade du till SSO? Min kompis irl började spela det så jag blev nyfiken på vad starstable var :)
3. Har du någon på IGGA - listan? Ja många, hahah
4. Vad är en bra vän? Det beror på >:D
5. Vad är en aktiv klubb? En klubb med en aktiv chatt, aktiviteter några gånger i veckan osv.
6. Bästa klubben enligt dig? Shady pearls (!!)
7. Varför döpte du dig till Britney Moonwod? Namnet Britney har jag alltid gillat och Moonwood var slumpat.
8. Vad heter du IRL? Donna
9. Favorit mat? Ceasarsallad
10. Vilket landskap bor du i? Stockholmslän (tror jag HAHA) 
 
Tack för alla frågor! ^^
 
 
 

Kollat till Fire

Sen jag flyttade till Firgrove så har jag ju långt till Fire och hans flock men bestämde att jag måste ta mig ut dit och hälsa på Fire för att kolla om hans rygg blir bättre.
 
När jag kom till hedarna såg jag inte något så fick gå en riktigt lång bit innan jag fick syn på flocken som alla sprang iväg när jag närmade mig, alla förutom Fire. Han såg inte ut att ha ont i ryggen alls, vilket är jätte bra då det betyder att jag kan ta med honom hem snart!
 
 
Fire var vild som föl men efter att hans mor försvann utan honom fick Susan, Fire's gamla ägare tämja och träna honom till den fantastiska hästen han är idag men när Susan åkte till Hillcrest lämnade hon Fire hos Thomas och resten av historien kan ni nog. ;)
 
 

Det här med att låtsas vara någon annan

Jo nu har jag ju sett att en viss person (tänker inte nämna hennes namn även fast jag tycker att hon förtjänar att bli uthängd) kommenterar under mitt namn på andras bloggar, vilket inte är okej någonstans!
 
Det finns straff för folk som utger sig för att vara någon annan och tro mig, jag har anmält folk som försökt förstöra för mig tidigare och jag kommer att göra det igen om du inte genast slutar. ^^

Hur vet jag att det är den personen? Jo, via IP adressen och det hjälper inte att skylla på "min dryga kompis som låtsas vara snäll :(", bevis är bevis och jag tror inte ett dugg på vad du säger. Det roliga är att tjejen låtsades vara jag i kommentarerna PÅ MIN EGEN BLOGG, hur fan tänker man då?!
 
 Detta är alltså INTE jag. 
 
Och det här med att skylla ifrån sig funkar inte. Du låtsades vara Alice och många andra också så även om det nu var din kompis vilket det inte var så måste du ha varit med på det då den första kommentaren (som jag sett) kom 2:a februari och den senaste 18:e, alltså igår.
 
UPDATE: Om du får någon hat-kommentar på din blogg under mitt namn var vänlig o mejla mig. :)
 
Om någon någonsin får för sig att låtsas vara jag en gång till kommer jag lära personen en läxa den aldrig kommer glömma, och jag är seriös. :)
Och ni behöver inte heller själva gå och söka upp personen som valde att hänga ut sig själv.
 
 

Nya häststylister m.m

Jag blev nöjd med dagens uppdatering, hästarna var jätte fina och äntligen har "hästsalongerna" blivit upp-piffade vilket behövdes! Samt att araberna nu kan ha ännu en frisyr.
 
Det är stor skillnad på hur häststylisterna ser ut nu och hur det har sett ut innan, och jag tycker att det är bra att starstable-teamet förbättrar saker dock så tycker jag att dom satsar på helt fel saker. Istället för att t. ex fixa att man inte längre råkar köpa fel häst så väljer dom att lägga dit på detta.. ^^
 
Den nya frisyren till araberna är jätte fin dock inget jag tycker passar min lilla Middy så hon kommer inte stylas om, på ett tag iaf! 
 
 
 

Vårens must-haves

20:e Mars börjar våren men här i Jorvik är den redan här!
 
 
Piké-tröjorna är något som nästan alla köpte när dem kom ut i butikerna, inklusive jag! Och nu när det blivit betydligt varmare så dom är perfekta. Handskarna & hjälmarna finns i många fler färger så som, svart & vitt, svart & blått m.m men valde att bara ha med dessa två i kollaget. :)
 
 
 

Frågestund

Nu är det dags för bloggens andra frågestund! Svarar på ALLT så fråga på
 
 
 
Kommer svara på alla frågor 22/02

Nya vackra hästar har anlänt!

Hej allihopa!
Fler söta Arabiska fullblod, en vacker Selle Francais och en ny frisyr till de Arabiska fullbloden är nytt i denna veckas uppdatering.

Nya hästar:
- Två fina Arabiska fullblod i färgerna Sabiano och Brun och en vacker vit Selle Francais har kommit till vår kära ö. Du hittar dem i Valedale och i Silverglades hästsportcenter.

Vilka skönheter!
Vilka skönheter!

Häststylist:
- En ny frisyr till de Arabiska fullbloden finns nu hos Häststylisterna på Jorvik. Häststylisternas butik har också fått sig ett ordentligt lyft och du kan nu se din hästs nya frisering i fler kameravinklar. Rid dit och kolla vilken frisyr ditt Arabiska fullblod passar bäst i!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 

Kvällspass

Stallets senaste tillskott Middy är nu mera hästen jag lägger mest tid på för att hon är den mest uppmärksamhets-behövande hästen jag har just nu.
 
Jag köpte Middy för att utbilda henne till att bli en dressyr/utställnings häst så som hennes båda föräldrar som också båda är kända utställnings hästar, med rätt träning så tror jag att hon kan bli så som hennes föräldrar, till och med bättre och när jag lyckats med det så kommer jag satsa mer på dressyren själv igen.
 
 
Idag tog jag iallafall med henne till Vingårdens paddock, där vi aldrig ridit förr. Hennes steg var som vanligt fantastiska men hon var också som vanligt stel och försökta ett antal gånger galoppera iväg, hon lyckades inte med det som tur är haha! Middy är nog mitt bästa köp hitills måste jag säga.
 

Flyttat till Firgrove

Under en längre tid planerade jag att flytta tillbaka till Vingården, dock var det inget bestämt förän för några dagar. Jag har fått min lilla stuga på paddockön såld och packat mina saker. Tanken var att flytta in i herrgården där jag bodde med Baronessan men så blev det inte..
 
Jag red upp till Firgrove för att träffa Clair. Den lilla byn har alltid varit en av mina favorit platser på Jorvik, det är alltid så lugnt & stilla där, något som jag verkligen behöver. Clair berätta att ett av husen är till salu då ägaren flyttat till Jarlaheim, tvekade en stund men bestämde mig för att köpa det huset.
 
 
Huset är inte så stort, vilket är bra i det här fallet, jag bor ju själv och trots att jag bott själv ett tag nu så är jag inte van vid det. Ångrar inte köpet, älskar Firgrove. Nu kommer jag kunna träna mycket terräng, ha skog nära och bergsklättra så mycket jag vill! ^^

Tillbaka?

EM fanns inte äns i 24 timmar..
 
Jag pratade med EMs blivande ponnylag ledare när jag får ett mejl av Amanda Lightfield där det står att WR är återskapat under namnet Shady Pearls och att jag är välkommen tillbaka! Självklart blev jag överlycklig men allt jag kunde tänka på var vad jag ska hitta på med EM nu.
 
Jag sa att jag skulle höra av mig ikväll men så bestämde jag mig för att upplösa EM och komma hem igen, ångrar inte mitt beslut! ♥
 
 
 UPDATE: Kanske, men bara kanske återskapar EM på Lördag så ni kan fortfarande mejla om ni vill gå med!
 

Klubbens hemsida!

Nu är klubbens hemsida klar!
 
Om du vill veta mer om Eastern Mountain så är det bara att klicka på bilden nedanför!
 
OBS! All info är inte klar. Jag kommer att hålla i en aktivitet där alla som inte är helt säkra på om klubben passar dom får komma och testa vara med!
 
Jag bjuder in klubbens ridlärare ikväll, mejla mig om vilken gren du vill ha lektioner i om du vill bli ridlärare! :)
 

Eastern Mounatin

                                                       Välkommen till Eastern Mounatin

Efter att WR upplöstes fick jag många erbjudanden om att gå med i nya klubbar men svarade alltid att jag ville vara klubblös ett tag för att sen bestämma mig för vad jag vill göra, gå med i en ny klubb eller starta eget.
 
Tvekade länge innan jag valde att skapa en ny klubb med tanke på hur stressad jag blev med SGW som upplöstes efter två dagar. Anledningen till det var för att jag ville tillbaka till Water Roses men nu är WR borta och jag äre redo att börja om från början så EM är här för att stanna.
____________________________________________________________________________________________
EM kommer att vara mer som en ridskola och därför kommer dem flesta aktiviteterna vara åt det mer "realistiska" hållet.
Vi kommer att ha dem flesta lektionerna utomhus och det kommer bli mest terräng & western.
 
Till skillnad från förra gången så kommer jag fixa allt med ridlärarna innan jag bjuder in någon i klubben. Och denna gång får man ta eget ansvar om man vill gå med och alltså inte bara kommentera på bloggen, be mig mejla ER för att jag sen ska jaga upp er för att kunna bjuda in. :)
 
Mejla mig om du är intresserad eller vill ha mer information om klubben!
 
 
 
 

Muffy -1

 

Back on track!

Hej!

Bloggen las ju ner ett tag pga av brist på intresse att fortsätta blogga och för att jag inte hade tid men nu är jag redo att komma tillbaka och jag lovar att bloggen kommer vara mycket bättre än förr!
 
Under helgen kommer bland annat:
 
• Jorvik Riding Academy Coven - NY YT SERIE
• Muffy the Pony - NY SERIE
 
 

WR, borta.

Igår upplöstes min familj, Water Roses och jag mår obeskrivligt dåligt nu.
 
Jag visste att den här dagen skulle komma men inte att den skulle komma så snart. Ena sekunden var jag omringad av dom underbaraste människorna jag träffat och i andra sekunden var alla borta.
 
Just i sekunden klubben upplösdes hade alla panik och undrade nog alla samma sak, "vad gör vi nu?". Vi sprang iväg till Jarlaheim där vi f.d-rosor bestämde oss för att återskapa WR, vilket Anna som skulle behålla namnet efter Manda redan hade gjort! Dem flesta blev återigen inbjudna till WR dock lämnade alla efter ett tag.
 
Idag bestämde jag mig för att jag detsamma och lämnade WR som hade gått från 50 personer till ca 10. Det var ingen idé att vara kvar, Water Roses är borta, det är bara namnet som är kvar.
 
Tack för tiden, verkligen ♥
 
 
 

Moonwood.blogg.se läggs ner

Vet inte vad jag ska säga..
 
Jag har gjort den ganska klart för er att jag inte tycker att det är så kul att blogga länge, ändå fortsatt jag tvinga mig själv till att skriva inlägg av någon dum anledning, men idag när jag höll på med ett inlägg tänkte jag "Vafan håller jag på med?"
 
Lär radera bloggen någon gång i den kommande veckan.