"Survive"

Hade för ett tag sen bestämt att jag ska börja jobba på en ny serie. Problemet var då att jag inte hade en handling därför blev inte serien av. Nu har jag iallafall en bra handling och serien som kommer att heta Survive kommer snart upp på bloggen, hoppas jag.. Eftersom att vi har snö på Jorvik at the moment kan jag inte börja nu. Ville att det hela skulle bli en liten överraskning men you know me.. Survive kommer likna "Britney the orphan" (vad är det för titel jag vet..) men bara med orphan delen då, haha. (Orphan = Föräldrarlös)
           
Survive handlar om den 15 åriga tjejen Bella som sen hon var 4 år bodde i ett barnhem mitt i Cape Point-byn. Trots att Bella bara var 6 år när hennes mamma lämnade henne där och aldrig kom tillbaka så visste hon att barnhemmet "Madison County Foundlings home" inte skötte allting som dem skulle. Barn brukade försvinna och de annsavirga över hemmet påstod att dem har blivit adopterade, fått nya familjer och att dem är glada nu, vilket bara var lögner. 
Detta är "avsnitt" 1's handling och all spoil ni får atm! 

Huvuduppdrag

Det var ett bra tag sen vi fick rädda Lisa från Pandoria och i samband med det fick vi reda på att Anne förmodligen också är fångad där och att DC (Dark Core) har något med det att göra. 
 
Jag, liksom många andra tror att vi kommer att få åka till Pandoria på ett räddnings uppdrag för att få tillbaka Anne. Men vad har hänt med hennes häst Concorde? Antagligen har Mr. Sands "gömt" honom någonstans, vart är dock en bra fråga. Nu kanske jag är helt ute och cyklar men tänk om Concorde är uppe vid Forntornet i GÅD, ett ställe som inte varit tillgänglig till oss sen GÅD öppnades den 5:e Juni 2012. Om inte där så kan han vara i Södra Skördebygden. Skulle inte heller bli överraskad om han blev hittad i Dino dalen, I mean who knows?..
 
        
 
Finns ingenting som tyder på att Concorde är uppe vid Forntornet men det är verkligen på tiden att stället öppnas. Han skulle lika gärna kunna vara i Pandoria med Anne men det här va en liten "teori".