Jasper

Vi fick tillåtelse att rida längre ut i Gyllenåsarnas Dal idag själva vilket vi inte fått tidigare så jag sprang in i ute-stallet där Poker stod och väntade på mig. 
 
Jag ryktade honom så att hans svarta päls blänkte och gav honom en morot. När jag skulle tränsa honom så höjde han huvudet vilket han inte brukar göra, och med tanke på att jag är ganska kort så fick jag hämta en pall att stå på för att kunna sätta på hans träns. Resten gick bra! 
 
I början visste jag inte vart jag egentligen skulle rida men fick höra att några i min klass skulle till Jaspers gård med sina hästar så jag fick hänga på dit. Jag brukar inte galoppera så ofta när jag rider Poker men när alla andra stack iväg från mig så blev det full galopp nästan hela vägen till Jasper. 
 
 
När vi kom fram så lät vi hästarna gå lösa på gården vilket Jasper tyckte var ok men var riktigt dumt då Lisas ponny Milky sprang iväg. Som tur är fick vi tag på honom innan han kom upp till vargarna, det kunde ha slutat så som det gjorde med min gamla häst Angel.. 
 
Poker iallafall älskade vattenspridaren vid pumporna och verkade inte orka springa iväg, haha! 


Måste säga att du är jätteduktig på att skriva :)

Svar: Tack :D
Britney Moonwood

2014-03-25 // 15:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback