Pokers högsta hinder!

Hej! 

Idag började vi dagen med att alla i klassen red in i Västkobbens och åt frukost i caféet innan vi lasta hästarna i 5 transporter för 2 hästar och åkte iväg till ridhuset för att hoppa högre hinder än vad vi brukar. 
 
Självaste Reed Kessler höll i dagens lektion. Jag och hon har blivit bra vänner så jag trodde att hon inte skulle vara lika stäng mot mig som hon var med alla andra, men så var det inte! När vi travat runt banan och gjort olika uppvärmnings övningar med hästarna så skulle vi börja hoppa. 
Poker var lätt att samarbeta med idag och han hoppade bättre än någonsin, David, häst-tränaren som Poker var hos har verkligen gjort ett toppen jobb med honom! 
 
 
Poker har aldrig hoppat ett hinder som är över 1.20 m men det ville Reed ändra på idag.. Hon ställde upp 4 hinder framför varandra utanför Ridhuset, det första va 1 m och det fjärde hindret var 1,40 m och hon ville att vi skulle hoppa alla hinder i rad. 
 
Han rev från ganska ofta och vägrade hoppa det sista hindret men när vi använde Reeds häst Mika som draghjälp så hoppade han alla 4 hinder helt utan problem! Efter att ha hoppat alla hinder två gånger så testade vi en gång utan Mika och det funkade precis lika bra, är så stolkt över Poker. ^^   
 
Hur högt brukar ni hoppa?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback